Akú máte skúsenosť s takýmto výsledkom testu?
Ahoj krásky 🙂 Asi tu je takýchto diskusií mnoho, ale aj napriek tomu, že som všetky presnorila, zišla by sa mi rada priamo k mojej situácii 🙂 S priateľom sme si prestali dávať pozor. Pred 3dňami som mala dostať menštruáciu ale nedostavila sa. Dnes som si robila Rapi clear test (červený) a najskôr mi ukázalo druhú čiarku len takú slabunkú no po 15 minútach zosilnela. Doteraz bol každý test jasne negatívny, tak ma to celkom prekvapilo. Stále ma však pobolieva v podbrušku ako keby som TO mala dostať (možno už aj od nervov) 😅 Mali ste to niektorá tiež tak? Bol z toho dôvod na radosť? ❤️

výsledok tak jasný - že netreba viac otázok- blahoželám
Si tehotná, úplne pozitívny testik 🙂🙂
@katetuc Uplne jasne pozitivny.Blahozelam
Ani neviete, ako ste ma potešili❣️ Ani som nečakala, že mi vôbec niekto odpovie, tak sa teším aj z takej spolupatričnosti 🙏 Kedy ste to oznámili partnerom? Ja ho totiž nechcem sklamať, najradšej by som rovno letela k doktorovi 😄
Ja som mužovi išla hneď ukázať test, ale tešiť sme sa viac začali az ked mi doktorka potvrdila, ze je všetko v poriadku..a to som si na prvú kontrolu počkala az do 11 tt a o nic som neprišla, takže netreba hneď utekať k lekárovi, ak nemáš žiadne problémy
Zavolaj na gyndu, sestrička sa spýta, kedy si mala posledný menzes a podla toho ta objedná, obvykle na taky 8 týždeň volajú,aby bolo už vidno aj srdiečko. Teda ak nemáš nijaké problémy, samozrejme.

Máš 2čiarky? Máš. Si tehotná, gratulujem