Aký je toto test?
Nekvalitná foto. Skús iný test z lekárne. Na tomto nevidím nič, zjavne je rozpitý.
Rpzpity test, navyše zle odfotene, veľmi tmavá fotka. Kúp nový, toto nemá nijakú výpovednú hodnotu
@zanzilady áno spodný je z dnes rána, vyzeral byť pozitívny ale mala som aj ráno spinenie keď som sa utrela. Zajtra zavolám na gynekologiu že čo oni na to , možno mi nasadia nejaké lieky čo môžu pomôcť. 🙏Dúfam že to dobre dopadne,som z toho nervózna 😥
Ja som tiež spinila na začiatku tak som tiež volala Dr a dala mi duphaston 🙂 ale aj teraz ešte spinim ale už mi povedala Dr že je to normálne pokiaľ to nie je vyslovene krvácanie 🙂 tak určite len nestresuj
@zanzilady ozývam sa po dlhšom čase. Testy aj hcg rástlo ale žiaľ vnútri sa nič nevyvíjalo. Chvíľu som bola aj v nemocnici pre podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo ale pustili ma domov , hcg začalo klesať,vysadili sme lieky a začala som krvácať. Ešte stále krvácam takže na tú poslednú kontrolu či sa maternica vyčistila správne ešte len pojdem. Držím palce ostatným žienkam💛
Ja som už myslím že v pohode, akurát čakám kedy príde prvá ovu a ms aby sme mohli skúsiť zas 🙂 daj vedieť potom ako pokračujes. A ako sa cítiš ? Už si to predýchala ?

Alebo skôr kanálik