icon

Aký výsledok dosiahol tehotenský test?

miasanem
8. nov 2023

Ahojte,teraz som si robila teh.test a vyšiel mi takto. Čo si o tom myslíte? Ďakujem za odpoveď.

Aký výsledok dosiahol tehotenský test?
tatiana234
8. nov 2023

@miasanem ja tam vidím ducha

vsicka036
8. nov 2023

@miasanem aj ja vidim

danney1
8. nov 2023

@miasanem aj ja tam vidím ducha😅 ale test je zrejme negatívny.

tatiana234
8. nov 2023

@miasanem skus si spraviť ešte zajtra na mojom prvom teste som druhu čiarku videla len ja a ma druhý deň bola jasne zreteľne. 4 dní pred termínom menštruácie

luciah187
8. nov 2023

@miasanem vidim nieco dost jasne, drzim palce

miasanem
autor
8. nov 2023

@luciah187 ďakujem vám. Zajtra ráno skúsim ďalší a uvidím,čo ako.

p.j.jacky
8. nov 2023

Ahoj , keď som bola tehotná s prvou dcérkou tak som si robila test prvý krát v živote a druha čiarka bola úplne slabulinka . Volala som na gynu lebo som začala špiniť menzes mi meškal cca 4-6 dni a sestrička mi povedala :” vidíte na teste 2//? A ja že áno vidím , tak tehotná ste …pridite zajtra dr vás pozrie “ dnes má dcérka 12 rokov .
Takze vidíte 2 //? Ja vidím , držím palce nech je všetko Ok

miasanem
autor
9. nov 2023

@p.j.jacky ďakujem krásne. Nad ránom o pol 3 som sa zobudila,na cikanie tak som spravila test a hneď po 2min sa objavila druhá čiarka,síce slabulinka že bola vidno cez svetielko ale je tam. Dnes ráno o 8 som robila ďalší,a tiež tak isto. Ak teda som v tom,kedy by som mala ísť ku gynekológovi? Ďakujem za radu

zubrienka1
9. nov 2023

@miasanem k dr. staci ist az v 6TT, ked bude menstruacia meskat aspon 2 tyzdne. Samozrejme ak nemas nejake komplikacie, alebo nepotrebujes nastavit lieky. Akcia strdiecka je vidiet az cca v 6TT. Pri prvom tehotenstve som samozrejme bezala hned po pozitivnom teste, na sone este nebola vidiet akcia, ak si dobre pamatam ani gestacny vak. Tak som tam potom chodila ako na klavir. Pri poslednom/tretom som si uz dala nacas a isla som az ked mi meskala MS tri tyzdne. Uz bolo pekne vidiet akciu srdiecka. Je to na tebe😉

p.j.jacky
9. nov 2023

@miasanem ja som volala hneď na další deň keďže som spinila . Ja by som zavolala na gynu a čo povie dr. Nasadili mi lieky a dala má dr na pn a kludovy režim . Záleží myslím si na celkovom stave ženy . Či sa liečila neplodnosť . Tak isto aj fyzicky namáhané zamestnanie . Niektoré ženy radia až neskôr že aby neboli v strese či už bije srdiečko , niektoré idu hneď . Držím palce .🌹

miasanem
autor
9. nov 2023

@p.j.jacky ďakujem,no počkám ešte ale týždeň dva,a potom pôjdem dr.

evka13456788
9. nov 2023

Pravdepodobne ide o pozitívny test ?

luciah187
10. nov 2023

@evka13456788 ano, mne to pride ruzove

miasanem
autor
10. nov 2023

@evka13456788 čiarka je sfarbená do ružova,tak že podľa mňa je to tam. Aj tí mešká ms?