icon

Aký zmysel má robiť si ovu a aj tehotenský test, keď chceme zistiť tehotenstvo?

nikolavalencia
18. aug 2021
sapetka
18. aug 2021
leuska1991
18. aug 2021

@nikolavalencia tehotensky

kkovacovak
18. aug 2021

@nikolavalencia aký zmysel má robiť ovu a tehotenský test ak chcete zistiť tehotenstvo? Čo? 😄 Veď ovu test si robíš aby si zistila kedy je ovulácia a väčšia možnosť počatia a tehu test si robíš aby si zistila či sa podarilo. Na zistenie tehotenstva je len tehotensky test.

nikolavalencia
autor
18. aug 2021

Ja viem, že ovulačný sa robí na ovuláciu a tehotenský na tehu, ale je množstvo diskusii kde si ženy podľa ovulačneho testu sledujú či sú tehotné, fakt.

nafka0483
18. aug 2021

@nikolavalencia Ved keby si tie diskusie citala, tak to pochopis. Niektore tvrdia a maju skusenost, ze ked si urobia ovulacny test a su tehotne, tak im vyjde velmi silne pozitivny. A to este skor ako im nieco ukaze tehotensky test.
Cize take co silou mocou testuju skoro a "musia" to vediet hned, tak skusaju aj ovulacne, lebo ze vraj mozu ukazat tehotenstvo skor. Niektorym to mozno sedi, plno zenam zas nie.

domka222
18. aug 2021

Keby boli ovulačné testy určené aj na zistenie tehotenstva, načo by boli potom tehotenské? 🤔

nikolavalencia
autor
18. aug 2021

okej, každopádne to neznie spoľahlivo

nafka0483
18. aug 2021

@nikolavalencia Samozrejme, ze to nie je spolahlive. Spolahlivy je tehotensky test robeny podla navodu a este spolahlivejsi je krvny test.

1aduliatko1
18. aug 2021

@nikolavalencia keď som bola tehotná, nemala som doma tehu test, spravila som si ovulačný a bol brutálne pozitívny, taký som nemala ani v čase ovulácie, takže mne to sedelo, že som tehotná 🙂 ale to som spravila zo zvedavosti, lebo som tu čítala, že ovu test vyjde pozitívny pri tehu.

vierka0508
18. aug 2021

Oboje ma zmysel. Zmysel nemaju denno denne diskusie na temu "mozem byt tehotna" uz pomaly na druhy den po sexovani 🤦

mariska1989
18. aug 2021

Dá sa to .a je to pravda mne lepšie ukázal ovu 2 // ako tehotenský ducha 😂