Amazon testy Easyhome
Su spoľahlivé tie tehotenské testy?
@happyyy co sa tyka ovulacnych, perfektne. Je pravda ze tehu test a vysledok je platný iba do 3 minut? Vychádzajú mi pozitivne slabo do 3 min ale po 3 min ozaj silne . Len mi to neda pokoja ci nebudu tie testy zle lebo mam 7 dni do menzesu
Daj foto
@emmik46
Do limitu nemam jedine po limine cize 5 min
@emmik46 nasla som aj v limite
Krasne čiarky si tehu
@emmik46 pisu ze vysledok po 3 minútach sa považuje za neplatny tie silne su 5 min mam zmätok nakolko mam este 7 dni do menzesu
Tak ak máš 7dni do ms to je úplne parádna čiarka....podla mňa si tehu niektoré ženy lovia duchov na druhý deň a nic tam nie je a ty o 5 min takú paradnu ciarku???? Waw
@emmik46 skor do ze do tych 3 min je to ozaj slabe ale som z toho uplne v soku ajja
Slabé to nie je ak máš 7dni do ms
No ono keď si spravíš normálny náš slovenský test tak ti ukáže slabú čiarku na začiatku a potom postupne sa to farbivo z celého testu ukladá do tých čiarok preto po limite sú tie čiarky silnejšie
@michaelamim11 spravila som si nase a rovnako pozitívne tak asi budu dobre nakoniec
Skúšala si ešte dnes robiť test?
@emmik46 ano, dokonca s takym ktory ma málo farbiva . Dnes rano som urobila a do 30 sekund. Takze easyhome budu dobre ale ozaj do limitu radsej sledovat vysledok.
Este čakať kym mi budu meškať dva tyzdne a az potom sa objednam , snáď bude všetko ok lebo zato citim akokeby som mala mat menštruáciu

Za mna ano