Biele bodky na prsníku a únava
Takže zdravim vas 🙂 ... mam taku malu otazočku ... uz više dvoch mesiacov .. mi chodi.nepravidelne mrcha.. do teraz som mavala presne na den 15.. vzdy...ale.uz druhi mesiac mavam. Nepravidelne :/ ..minuli.mesiac som.mala.az 31..ku.koncu.mesiaca uplne.slabučke ..krče som.mala.ale slabe .. a hned na treti den som.skoncila .. tento.mesiac som.este stale nedostala.mrchu...zatial.som.na.sebe spozorovala len.biele bodky na.prsniku.unava.. stres a vikivy nalad...sem.tam.mi.je.aj.zle.ale nezvraciam.. .budem.vdačna za každu.odpoved ;)
@mata1001 dakujem.🙂 aj to.je.nieco
nuz bud si tehotna alebo to moze byt naozaj cokolvek. cez cystu po myom a tak. radim tiez prve test a ked je negativny zajst na gyndu po novom roku
Petka a ty chceš bábätko v tomto veku?
@iowa2 ano 🙂
Moze to byt cokolvek,najlepsie urobit test.Ale kedze chces babo,teda snazite sa to meskanie a priznaky mozu byt kludne aj zo psychiky.
Tak to je na túto dobu skôr nezvyčajné, že 19 ročne dievča túži už po babu. Kúp si test a si na istom. Držím palce 👧
@iowa2 dakujem.🙂

Sprav si test.ak bude negativny navstiv gynekologa.ak pozitivny si tehotna...gynekologa navstiv o par tyzdnov aby uz aj nieco videl...
Ine sa ti poradit neda...