icon

Bolesť pŕs ako prvý príznak tehotenstva

13. máj 2025

Mali ste ako prvý príznak tehotenstva bolesti pŕs? Dosť bolia hlavne z boku a celkovo citlivé na dotyk keď behám alebo ľahnem na brucho tiež nepríjemný tlak a bolesť plus sem tam cítim bolesti v podbrušku. Po ovulácii už určite mám a do ms ešte 9 dní .

cuci22
13. máj 2025

Može to byť príznak tehotenstva ale môže to byť aj PMS

martinka13
13. máj 2025

Áno. Ja som to tak mala pri všetkých

guudy
13. máj 2025

9 dni do menzesu urcite ziadne priznaky tehotenstva nemas… ved vajicko este mozno ani nie je v maternici, nieto este, aby produkovalo hcg🙄

autor
13. máj 2025
@martinka13

@martinka13 tesne pre ms ta az boleli alebo aj takto skor ze par dni po ovulacii? Som zvedava na test no este skoro. Pred Ms ma nezvyknú tak bolieť.

autor
13. máj 2025
@martinka13

@martinka13 moze to byt skoro viem, ale nezvyknu tak boliet, no musim este pockat co a ci nieco z toho bude.

nika_val
13. máj 2025

Ja som mávala pms príznaky týždeň pred menštruáciou.. bolesť prs, krížov, aj v podbrušku.
Keď som otehotnela tak som mala úplne rovnaké pms ako vždy a bola som presvedčená že ms príde 😁
Takže môže to byť tehotenstvo ale aj nemusí, takto skoro sa to nedá určiť

s11e22
13. máj 2025

Áno, to bolo prvé čo mi napovedalo ze asi som tehotna. 🙂 a tak aj bolo, som teraz v 15tt.🙂

autor
13. máj 2025

Dakujem za milé skusenosti kazdopadne dam vediet ako to dopadlo🤗

martinka13
14. máj 2025

Co si pamätám bol to cca týždeň pred očakávanou menštruáciou. Ale ta bolest bola taka ina. A hlavne sa aj dosť zväčšili