Bolesť prsníkov v 1.trimestri
Ahojte, prosím vás, maminky a tehuľky, keď ste boli na úplnom začiatku tehotenstva a začali vás bolieť prsníky a boli napnuté, a test už ukázal dve čiarky (aj keď jednu zatiaľ iba slabú), tak vás potom ďalšie dni boleli tie prsníky stále, alebo aj na chvíľu prestali? A boli už stále také zväčšené a napnuté, alebo sa vám to striedalo? Lebo neviem, či nebudem mať biochem. teh. zasa... ☹ Ďakujem za odpovede.
@blontimka Ďakujeeeem! v noci o tretej som sa zobudila na veľkú bolesť prsníkov. Tiež ma napadol kúpiť ten test. Alebo počkať pár dní a ušetriť také peniaze.
@stratenanajdena ja som si ho práve kúpila a vyšla mi knižka. 9.90 v **** 🙂
@blontimka aká knižka? Tehotenská? Nerozumiem ;) a vyhviezdičkovali Ti to, kde si si ho kúpila :DInáč riadne drahý :(
Máme na blízku viac lekární, tak keď budeme behať autom, možno to nakoniec skúsim.
@stratenanajdena clearblue digital ukazuje na displeji aj týždne. Mne ale ukázal len knižku-cize chybný test. Super nie? 🙂 inak koľko si po ovulacii? Už ti moze ukázať 2-3?
@blotimka my sme mali styk iba raz, pred 17-timi dňami presne, keď som mala najplodnejší hlien (bol to 10DC, ja mávam plodné dni tak krátko po skončení MS). Takže by mi mohol teoreticky ukázať aj 2 - 3.
A tú knižku keď ti ukázalo, nedalo sa to vyreklamovať? Nemohlo to byť zlým ponorením do nádobky s močom, alebo nedostatočným? Za také peniaze by som to skúsila reklamovať.
Mňa v každom tehotenstve neskutočne boleli prsia, ani test som si nemusela robiť, a boleli má.dost dlho. Hlavné v druhom tehu by som si ich najradšej odrezala.
@stratenanajdena neviem čím to bolo, ale dnes som kúpila nový. Týždeň od pozitívnej palacinky mi ukázal 2-3. Odporúčam tento test ako kontrolu. Napr Mňa prsia neboli a vôbec
@stratenanajdena ako si dopadla?
@blontimka Ahoj, ďakujem za opýtanie. Prsia mi spľasli, testy vybledli. Aj vlčí hlad som ráno prestala mávať hneď po prebudení. Dnes ráno som začala krvácať, poobede som dostala pravidelné kontrakcie, každých 30 sekúnd na asi hodinu a pol, a potom som musela na wc... a zrazu nič. Nič ďalej, akoby sa to zaseklo. Zastavilo. Aj kontrakcie zastali. Tak neviem, ako dlho to bude trvať, kým to budem mať za sebou... A koľkokrát si to ešte budem musieť zopakovať. Dúfam, že to pôjde rýchlo a čo najmenej bolestne... 😢😢😖
@stratenanajdena zase biochemicke? Mala si ich viac?
@blontimka áno, viac...

@stratenanajdena ja som mala 3 bioch. Ale nikdy ma nenapadlo určiť prosperitu tehu podľa príznakov
Keď chceš vedieť prosperitu tehotenstva, kúp si testy. Vypočaj od ovulacia c
2 týždne a clearblue už musí ukázať 2-3... ...
Určovanie prosperity tehotenstva podľa bolesti prs ma rovnaku vypovednu hodnotu ako keby si tym urcovala pocasie. Takže no stress!