Bolesť vaječníka a pozitívne tehotenské testy: Skúsenosti a rady
dobrý deň, chcela by som sa opýtať...testy mám pozitívne, na digi mám +2-3...no mám občasne bolesti v pravom vaječníku...ako keby prechladnuté alebo niečo podobné...stalo sa to niekomu? ako to nakoniec dopadlo? bolo všetko vporiadku? čítala som že to može byť aj mimomaternicové a dosť sa toho bojím...
@babovka2321 má dovolenku, mám prisť až 6.5
Urcite ma zastup pre urgentne pripady.
@babovka2321 myslíte si že je to urgentné? to bolo len také chviľkové keď sa prechladíte tak takto ma len chviľku zapichalo a teraz je to už zatiaľ vporiadku ...24.4. som si robila tie tri testy a dnes rano ten jeden ktorý je na fotke...
Chvilkove popichanie podla mna nic neznamena. No ak by boli silnejsie bolesti, radsej sa dat skontrolovat.
Ahoj. Mne sa také stalo. Myslím tie bolesti. Počas svojích tehotenstiev som mávala také pichavé bolesti v oblasti vaječníkov. Vždy v ten čas keď som mala mať menštruáciu.
Každý mesiac. Všetko bolo v poriadku. Klop klop klop,mám zdravé 3 deti 😊
Držím palce,hlavne nestresuj a ak niečo vážnejšie čo sa tej bolesti týka ihneď k lekárovi.
Držím palce ❤️nech všetko dobre dopadne 😘
Aj ja som mala pichanie vo vaječníkoch. Ako pri ovulácií, pár dní pred tehotenským testom mi aj napadlo, že či nemám ovuláciu až teraz 😀
@ysseba no ale mne už vyšiel digitálny test 2-3 tak neviem či to je ono
Neboj sa. Ja keď som prišla na tehotenstvo, tak som mala silnejšiu čiarku ako ty na všetkých testoch. Keď máš zlý pocit, tak zbehni na pohotovosť, ale za mňa - aj pichanie vo vaječníkoch ku začiatkom tehotenstva patrí (a aj 2-3 na digitálnom teste začiatok je), neboj sa dobré to bude 😉
Ja mam 4 deti a vzdy zo zaciatku, ako keby som bola prechladnuta, aj vajecniky, aj mocak, taky pocit pnutia a akoby "opuchnutia" podbruska, aj pichanie do vajecnikov.a vzdy vsetko ok. Ak to nie su bolesti, ze silne a skriabes steny, tak to bude ok s najvacsou pravdepodobnostou.

Sice sa tak skoro k dr nechodieva, ale ked mas nejake pochybnosti, kludne si mohla dnes napochodovat ku gynekologovi, nech aspon pozrie, ci je tam, kde ma byt. Kludne zbehni v pondelok.