icon

Bolesti okolo pupka. Som tehotná?

ladylili
9. apr 2018

Je to skôr pútavý názov. ale chcem sa spýtať mali ste niektorá podobný problém ? teda skôr ako taký príznak? neznamená to niečo zle?
Ďakujem

alexa21
9. apr 2018

Tazko posudit s cim to suvisi ale ja som to pocitovala ako pri tehu tak aj mimo..ale bolo to skor akoby pichnutie spendlikom priamo do pupka.
Ale tym ze to nebolo caste nevenovala som tomu pozornost..

ladylili
autor
9. apr 2018

@alexa21 ja som to mala ked som bola tehotna ale to az niekedy v 21-22tt . preto ma to tak trapi dost . a dneska dost intezivne ma to boli. ma napadlo aj pruh ale snad nie.

alexa21
9. apr 2018

Poznam tvoj pribeh preto uplne chapem ze ta vystrasi "vsetko". dufam ale ze to nie je nic zle..
Neviem ci som to niekedy citila nejak dlhodobejsie ale prijemne to nebolo..pruh veru napadol aj mna,viem ze pri nom su bolesti aj v okoli pupka ale neviem ci nie az krcovite bolesti
Neskusila si napisat tu do tej skupiny Zdravotnici?
Mne tam uz par x pomohli

ladylili
autor
9. apr 2018

@alexa21 nie ano? skusim. lebo otec mal pruh tak vselico je mozne. ano to som mavala bolesti uz pri konci skoro. a ked vlastne sa to stalo v ten den uplne bolelo. cloveka potom napada hocico hlavne ked vieze to moze byt XY veci ale Dakujem 🙂

alexa21
9. apr 2018

Moc som ti nepomohla ale tak pevne verim ze to bude v pohodicke..
Neviem ci sa pruh neprejavuje aj nejaku hrckou ale to uz nechcem kecat.
Chapem ze si to ale hned spajas s najhorsim.
Cloveku sa az nuka napisat ze treba mysliet pozyt.ale lahko sa hovori..kazdopadne silno drzim palce a daj vediet ked nieco zistis😘

ladylili
autor
9. apr 2018

@alexa21 Ďakujem ❤❤

telusikk
9. apr 2018

@ladylili Ak by si mala pruh tak by si to videla, to by si mala niekde na bruchu tak vydutinu 🙂

deti95060810
9. apr 2018

okolo pupka bolí pri problémoch s pankreasom...

zuzanka777
Autor odpoveď zmazal