icon

Bolesti podbruška a negatívny test

alexandra1995
8. máj 2025

Ahojte, som 11 mesiacov po pôrode a cyklus sa mi celkom dal do poriadku (28-29 dňový). Ovuláciu mávam posunutu na cca 20 den cyklu. V pondelok som mala dostat ms ale dorazilo len spinenie ktore trvalo 3 dni aj to len pri utreti. Dnes som si robila test ale je negatívny. Nemám s takýmto ničím skúsenosť. Obe tehotenstva boli bez spienania len vynechana ms a pozitívny test. Mam aj slabe bolesti v podbrušku ako pred ms (nachladnuta nie som ani nemam zapal) Mali ste niektorá podobne priznaky a bolo to tehotenstvo ? Ďakujem

janetinka27
8. máj 2025

@alexandra1995 ahoj,ak mas cyklus 28-29 dnovy a ovu je cca 20.den, poyom mas skratenu lutealnu fazu. Ako si sledujes ovu? Pri takej dlzke cyklu by mala byt ovu idealne 14.-16.den cyklu

alexandra1995
autor
8. máj 2025
@janetinka27

@alexandra1995 ahoj,ak mas cyklus 28-29 dnovy a ovu je cca 20.den, poyom mas skratenu lutealnu fazu. Ako si sledujes ovu? Pri takej dlzke cyklu by mala byt ovu idealne 14.-16.den cyklu

@janetinka27 nesledujem mam to tak roky. A pri oboch detoch som tak otehotnela. Pri druhom tehotenstve som naschval sledovala testami a na 21 den bola.

janetinka27
8. máj 2025
@alexandra1995

@janetinka27 nesledujem mam to tak roky. A pri oboch detoch som tak otehotnela. Pri druhom tehotenstve som naschval sledovala testami a na 21 den bola.

@alexandra1995 tak veci sa rokmi menia🙂