icon

Bolesti podbruška a prasknuté 2 žlté telieska

lilika5
2. máj 2019

Ahoj maminky.
Chcela by som sa spýtať či máte nejaká skúsenosť alebo aspoň názor na môj prípad.
Minulý týždeň som navštívila gynekológa že mám bolesti pod bruškom. Záver som mala že mi praskli 2 žlté telieska. Nechápala som.. vysvetlil keďže moja otázka bola či som tehotná jeho odpoveď bola že za posledných 10 dní nie ale že nevie čo sa u nás pred 4-5dnami stalo. Že mám počkať či príde menštruácia alebo nie aam sa ukázať. Som z toho teraz dosť zmätená. Ďakujem za každé odpovede. 🤗🤗

lilika5
autor
2. máj 2019

@lilika5 ako dodatok robila som test a neukázal že by bolo bejby 😔

vrabcek15
2. máj 2019

ako podľa tých prvých pekných smajlíkov by som ti to priala🙂ale ťažko to takto povedať keď aj doktor povedal,že treba čakať..ale držím palec aby bolo bábo🙂

lilika5
autor
2. máj 2019

@vrabcek15 za 4dni mi má prísť ms.
No akurát v Tom čase že 4-5dni som mala ovuláciua s manželom sme boli spolu. Cítim sa tak divne tak čakám čo bude ďalej ☺

ja197
2. máj 2019

Ak videl 2 žlté telieska, tak si mala ovuláciu kde sa ti uvoľnili/praskli 2 folikuly 😊 to tým myslel, že cca 5 dní predtým praskli a mohli sa oplodniť, čo samozrejme v tom čase ešte nevidel lebo vajíčka len putovali do maternice 😊 počkaj do ms , uvidíš či príde ak nie, skús test 😊

tina1234567
5. apr 2024

@lilika5 ako ste vtedy, prosim, dopadli?