Bolesti pŕs a občasné pichnutie v pošve týždeň po styku
Mile maminky snažilky mam tyžden po nechranenom styku a mam extra citlive bradavky občasné pichanie v pošve minuli mesiac mi prisla ms po 40 dnoch od poslednej ms a dnes som išla na wc a nasla som tam trochu krvy čo si o tom myslite a ešte mam 7 dni do ms a bradavky ma nikdy neboleli
@bibi14031996 meskajuca a prichádzajúca ms
@seraa v juli mi začala 9 a končila 12 v juni mi prišla 23 končila 26 a teraz mi prisla dnes a mala mi prist az 28 augusta ja som z toho mimo
@bibi14031996 mas tie príznaky stale alebo len okolo ms lebo ak stale tak tehu ale ak len okolo a cez ms tak nieco s hormonami ... preco si nekúpiš test a neotestujes ?
@seraa test mam ale nieje to zbytočne ked mam krvacanie take svetle ani zrazeniny tam niesu a tlaky v podbrusku citlive prsia som nikdy nemala
Skor to je rozhádzaný cyklus a hormony .. ja som zle asi čítala .. myslela som ze mas takto uz dlho príznaky a slabú ms v tom ale ked citam lepsie vyzera to len rozhádzaný cyklus ..
Ale z čoho ked doteraz som mala normlany ciklus a iba v juli mi to začalo blbnut

@bibi14031996 no na test je skoro. Ale skus tak o 4 dni. Mne test ukazal 3 dni pred MS vyrazne kolajnice