icon

Bolo by už niečo vidno?

27. jún 2023

Ahojte ,čo myslíte už by bolo vidno niečo?
Ráno som skúšala ale nebolo vidno na teste nič.. tak či je ešte šanca. Viem že testovať najlepšie keď mešká ale bola som zvedavá a kopec zien už pred ms má dve čiarky. V sobotu mám dostať. Ale nebolo ani len náznak.. Ďakujem

Bolo by už niečo vidno?
vero96
27. jún 2023

a ovulaciu mas odsledovanú? vieš presne kedy bola?

janetinka27
27. jún 2023

presne tak, zavisi od ovu

mullerova46
27. jún 2023

Ja som presne vedela deň ovulácie a test mi ukázal ducha 2 dni pred ms, nejakých 14 dní po ovu. Manžel odmietol tento výsledok tak som musela čakať par dni pokiaľ som si spravila ďalší ktorému už uveril 😁 Ale mala som cyklus ako hodinky.

autor
27. jún 2023

@janetinka27 nemám zial

mamuch321
27. jún 2023

Ahoj, ja som mala pozitivny ovulacny test 12.3. a prvy pozitivny tehotensky test 24.3., co bol 25DC, ale slabucky

vandica
27. jún 2023

Ja som mala takúto čiarku 3dni pred MS. Skús o dva dni, možno už niečo bude 🙂

akanka
27. jún 2023

Ahoj ja mam presne ovulku ako ty ale ja ju mam odsledovanu a zatiaľ mam testy negatívne. Niektoré majú 10dpo už ducha niekdo ma 12dpo.

selena_luna
27. jún 2023

Mne ukazovali testy uz 27 den cyklu (3 tehotenstva)
A este mala rada 🤣🤣🤣 sorry ak som drza, v pohode ma posli do.... mozno to tak vyslo, ale ak to bolo zamerne, ak sa snazite, odporuca sa skusat ob den, nemusi byt dva dni po sebe - spermie by mali byt kvalitnejsie a aj predlzujes cas co vydrzia 🫣 snad pomoze nevyziadana rada.

autor
27. jún 2023

@vandica taký náznak tieňa som občas zahliadla ale aj to po limite a iba v istom svetle

autor
27. jún 2023

@akanka ďakujem tak budem držať palce 🙏

autor
27. jún 2023

@selena_luna ďakujem áno viem o tom,len potom bol manžel celý víkend preč 😁tak preto to tak vyslo

selena_luna
27. jún 2023

Jasne 🤣 prepac. Drzim palce nech to vyjde 🙂