Bublinkovanie v bruchu ako príznak tehotenstva
Moze byt akoby bublinkovanie v bruchu priznak tehotenstva? Momentalne mam menstruacny cyklus 24-26 dnovy a hned po ms na 6 den bol styk. Dnes je to 17 den cyklu. Sem tam mam akoby tahanie pichanie v podbrusku. Mam aj vela odnateho vytoku a stale mokro. Nemyslim ze ovulaciu mam az tak neskoro, lebo aj od 8 dna som mala taky vytok.
Z tehotenstva určite nie.
Nie, to este nemozu byt priznaky
Takže stále ešte len čakáš na menštruáciu, ktorá má prísť normálne za týždeň áno? 🙄
To bude skôr trávenie
@a_alexandra_a neviem ci v podbrusku to bude trávenie, ked ma neprehana ani nenafukuje.
Nie, to este nemozu byt priznaky
@janetinka27 rozumiem, ani za predpokladu ze by bola ovulacia na cca 8 den cyklu?
To je jedno kedy bola ovulácia, bublinky z tehotenstva sú prvé pohyby a tie ešte nemôžeš cítiť.
Ak by bol cyklus napr 24 dnovy, ovu by mohla byt okolo 10.dna a teraz mas 17.den
Aj keby doslo k oplodneniu, este by si nemohla citit priznaky
Ale pri kratsom cykle, ako je napr 24-dnovy, moze byt ovu napr.aj v 14.den, akurat je potom lutealna faza kratka, nedostatocna.
Ja mám krátky cyklus, ovulacie na12dc, presne viem kedy som otehotnela - lebo mi embryjko vkladali a aj tak prvé príznaky v zmysle ťahania v podbrušku, brnenie, boli až v čase, keď by mi už menzes meškal - Ty ešte fakt nemôžeš nič v súvislosti s tehotenstvom cítiť.
Akoze, aj keby si mala ovulaciu na 8. den cyklu, to babatko by malo aktualne tak max. 1 mm. Ake bublinkovanie chces citit v takom pripade, prosim ta? To vazne si myslis, ze by si mohla citit pohyb niecoho, co je ako zrnko maku?
S najvacsou pravdepodobnostou to bude travenie. A ano, aj travenie mozes citit v podbrusku. Ved vies, kde konci hrube crevo, ci?
Urcite nie

To bude skôr trávenie