icon

Bublinkovanie v bruchu ako príznak tehotenstva

4. jún 2025

Moze byt akoby bublinkovanie v bruchu priznak tehotenstva? Momentalne mam menstruacny cyklus 24-26 dnovy a hned po ms na 6 den bol styk. Dnes je to 17 den cyklu. Sem tam mam akoby tahanie pichanie v podbrusku. Mam aj vela odnateho vytoku a stale mokro. Nemyslim ze ovulaciu mam az tak neskoro, lebo aj od 8 dna som mala taky vytok.

a_alexandra_a
4. jún 2025

To bude skôr trávenie

januska12323
4. jún 2025

Z tehotenstva určite nie.

janetinka27
4. jún 2025

Nie, to este nemozu byt priznaky

barborkabar
4. jún 2025

Takže stále ešte len čakáš na menštruáciu, ktorá má prísť normálne za týždeň áno? 🙄

autor
4. jún 2025
@a_alexandra_a

To bude skôr trávenie

@a_alexandra_a neviem ci v podbrusku to bude trávenie, ked ma neprehana ani nenafukuje.

autor
4. jún 2025
@janetinka27

Nie, to este nemozu byt priznaky

@janetinka27 rozumiem, ani za predpokladu ze by bola ovulacia na cca 8 den cyklu?

januska12323
4. jún 2025

To je jedno kedy bola ovulácia, bublinky z tehotenstva sú prvé pohyby a tie ešte nemôžeš cítiť.

janetinka27
4. jún 2025

Ak by bol cyklus napr 24 dnovy, ovu by mohla byt okolo 10.dna a teraz mas 17.den
Aj keby doslo k oplodneniu, este by si nemohla citit priznaky
Ale pri kratsom cykle, ako je napr 24-dnovy, moze byt ovu napr.aj v 14.den, akurat je potom lutealna faza kratka, nedostatocna.

michaela329
4. jún 2025

Ja mám krátky cyklus, ovulacie na12dc, presne viem kedy som otehotnela - lebo mi embryjko vkladali a aj tak prvé príznaky v zmysle ťahania v podbrušku, brnenie, boli až v čase, keď by mi už menzes meškal - Ty ešte fakt nemôžeš nič v súvislosti s tehotenstvom cítiť.

diewcatqoo
4. jún 2025

Akoze, aj keby si mala ovulaciu na 8. den cyklu, to babatko by malo aktualne tak max. 1 mm. Ake bublinkovanie chces citit v takom pripade, prosim ta? To vazne si myslis, ze by si mohla citit pohyb niecoho, co je ako zrnko maku?
S najvacsou pravdepodobnostou to bude travenie. A ano, aj travenie mozes citit v podbrusku. Ved vies, kde konci hrube crevo, ci?

bejbs123
5. jún 2025

Urcite nie