icon

Bude niečo vidno?

9. mar 2022

Baby poslednu ms som mala 1.2 potom som bola na hcg 3.3 bolo 90 tak som si robila testy či silnie čiarka no zdá sa mi ze nejako pomaly aký je váš nazor? sestrička hovorila ze mam prísť o týždeň čiže zajtra bude už aspoň niečo vidno? Ďakujem ❤️

Bude niečo vidno?Bude niečo vidno?
mimi3008
9. mar 2022

🙈🙉🙊
🙈🙉🙊
🙈🙉🙊

lluss
9. mar 2022

Však máš na testoch koľajnice 😊 1.2. Začiatok poslednej ms? Tak momentálne si v prebiehajúcom 6 tt a to už by mal lekár vidieť a možno aj akciu srdca ak sa nemýlim 😊

autor
9. mar 2022

@mimi3008 ??? Pýtala som sa normálne je to moje prvé tehotenstvo, už som mala aj MM a preto mam celkom strach

autor
9. mar 2022

@lluss lenže ma dosť zmiatlo to ze minuly týždeň hcg bolo ešte len 90

lluss
9. mar 2022

Tak hcg rastie obdeň dvojnásobne, testy máš krásne, vieš kedy si mala cca ovulku?

autor
9. mar 2022

@lluss no práveže netuším kedy mohla byť a ci sa mi vlastne oplatí zajtra ísť k lekárovi aby som ešte väčší stres nemala a zase na druhú stranu aby som niečo nezanedbala keď som už raz mala MM

lluss
9. mar 2022

A máš aj nejaké príznaky momentálne? Neboj sa, k lekárovi si zájdi nech ti povie, určite ak je bábätko v maternici tak ho lekár uvidí tam kde má byť, aspoň budeš mať istotu a nestresovať 🙂
A pri mm si mala príznaky nejaké? Bolesti alebo?

autor
9. mar 2022

@lluss práveže nemala som žiadne príznaky neskôr som začala spinit a už sledovali moje hcg to klesalo a stúpalo testy mi silneli tiež pomaly

martul
9. mar 2022

Nakup si testy na celých 9 mesiacov pre istotu. Akože prepáč, hneváš sa čo ti tu baby píšu, ale je to pravda. Pre kristove rany 3x za deň test?! Napíš rozumne že načo. A už to máš aj potvrdené od doktorky.
A nie to že je to prvé tehotenstvo nie je argument

lluss
9. mar 2022

Tak to si potom mala spontánny potrat nie? Alebo mimomaternicové a museli ťa operovať?
Mrzí ma to, ale vyčkaj do rána a zajtra ťa dr. Uistí 😊

autor
9. mar 2022

@martul mala som nakúpené testy tak som ich chcela minút keďže sa nám dlhšie nedarilo 🙂 tak preto som testovala viac co by som s nimi Robila škoda vyhodiť keďže som nečakala že tento mesiac by sa podarilo

@lluss áno museli ma operovať no snáď bude niečo vidno uz ďakujem za normálnu odpoveď ❤️

lluss
9. mar 2022

Daj zajtra vedieť a držím palce 🥰

miskamicha
9. mar 2022

Ja ti rozumiem..drz sa a daj vediet! Drzim.palce aby to uz vyšlo!🥰

mathias232
Odpoveď bola odstránená
lluss
10. mar 2022

Tak čo, bola si u lekára? 😊

autor
Autor odpoveď zmazal
lluss
10. mar 2022

Tak vidíš, aspoň je vylúčené mm 😊

autor
10. mar 2022

@lluss áno super teším sa 🙂 ešte aby sme to do bojovali do úspešného konca 🙂 v predošlom tehu mi v 5tt absolútne nič nebolo vidno iba zvýšenú sliznicu..

lluss
10. mar 2022

A kedy ideš na ďalšiu kontrolu?

autor
10. mar 2022

@lluss o 2 tyzne mam ďalšiu kontrolu