Bude niečo vidno?
Baby poslednu ms som mala 1.2 potom som bola na hcg 3.3 bolo 90 tak som si robila testy či silnie čiarka no zdá sa mi ze nejako pomaly aký je váš nazor? sestrička hovorila ze mam prísť o týždeň čiže zajtra bude už aspoň niečo vidno? Ďakujem ❤️

Však máš na testoch koľajnice 😊 1.2. Začiatok poslednej ms? Tak momentálne si v prebiehajúcom 6 tt a to už by mal lekár vidieť a možno aj akciu srdca ak sa nemýlim 😊
@mimi3008 ??? Pýtala som sa normálne je to moje prvé tehotenstvo, už som mala aj MM a preto mam celkom strach
@lluss lenže ma dosť zmiatlo to ze minuly týždeň hcg bolo ešte len 90
Tak hcg rastie obdeň dvojnásobne, testy máš krásne, vieš kedy si mala cca ovulku?
@lluss no práveže netuším kedy mohla byť a ci sa mi vlastne oplatí zajtra ísť k lekárovi aby som ešte väčší stres nemala a zase na druhú stranu aby som niečo nezanedbala keď som už raz mala MM
A máš aj nejaké príznaky momentálne? Neboj sa, k lekárovi si zájdi nech ti povie, určite ak je bábätko v maternici tak ho lekár uvidí tam kde má byť, aspoň budeš mať istotu a nestresovať 🙂
A pri mm si mala príznaky nejaké? Bolesti alebo?
@lluss práveže nemala som žiadne príznaky neskôr som začala spinit a už sledovali moje hcg to klesalo a stúpalo testy mi silneli tiež pomaly
Nakup si testy na celých 9 mesiacov pre istotu. Akože prepáč, hneváš sa čo ti tu baby píšu, ale je to pravda. Pre kristove rany 3x za deň test?! Napíš rozumne že načo. A už to máš aj potvrdené od doktorky.
A nie to že je to prvé tehotenstvo nie je argument
Tak to si potom mala spontánny potrat nie? Alebo mimomaternicové a museli ťa operovať?
Mrzí ma to, ale vyčkaj do rána a zajtra ťa dr. Uistí 😊
Daj zajtra vedieť a držím palce 🥰
Ja ti rozumiem..drz sa a daj vediet! Drzim.palce aby to uz vyšlo!🥰
Tak čo, bola si u lekára? 😊
Tak vidíš, aspoň je vylúčené mm 😊
@lluss áno super teším sa 🙂 ešte aby sme to do bojovali do úspešného konca 🙂 v predošlom tehu mi v 5tt absolútne nič nebolo vidno iba zvýšenú sliznicu..
A kedy ideš na ďalšiu kontrolu?
@lluss o 2 tyzne mam ďalšiu kontrolu

🙈🙉🙊
🙈🙉🙊
🙈🙉🙊