Bude to biochemické tehotenstvo alebo nie?
Ahoj. Dnes som pozerala do kalendára a mala by som byť 13 dpo. Od 9 dpo čiarka silnie. Vlastne aj dnes ráno bola úplne pekná. Žiaden duch, normálne silna čiarka, nie úplne rovnako intenzívna ako kontrolná ale silna pekná. Dnes ráno sa u mňa objavilo hnede spinenie. Je ho strasne malo. Práve som si robila test, a čiarka stále pekná silna. Mam sa skôr pripraviť na to ze zajtra príde krvacanie? :(
Asi je to vo hviezdach ze?:(
Beriem aj duphastone, keďže pri synovi som mala rizikove.
Držím palce pre istotu sme rada Dr možno zvýšiť duphaston dávky pre istotu neboj držím palce
V druhom tehotenstve som špinila od piateho týždňa skoro celý prvý trimester s prestávkami. Ani lekár mi nevedel povedať prečo. Všetko dopadlo dobre. Ale žiadnymi testami som sa nikdy nestresovala. Všetky tri tehotenstvá jeden pozitívny na začiatku a viac som neriešila. Čo má prísť, príde aj tak. Prajem, aby bolo všetko OK 🍀
Je to hrozne, toto čakanie, setrit sa neviem, keďže mam doma už jedno väčšie šidlo. Zatiaľ stále hnedy vytok, minimum, na jednu intimku na cely deň. Zatiaľ picham fraxiparin podľa dr a beriem duphaston. Testy stále pozitivne. :(

Mala som to iste, mne duphaston pomohol🙏🏻🙏🏻držím palce