icon

Čakám bábo?

martinaamalia
27. feb 2026

Zeny niesom tu prvi krat
Som mamina 2 deti po 2 SC
Mam teraz obdobie ze som rok aj 3 mesiace od 2 sc
a MZ mi meska dva dni schudla som 30 kg neviem ci to je tym ale robila som si test co mi zostal od posledneho baba teraz behom dna a neviem ci som slepa alebo tam nieco vydim
Viem ze sa robi na rano ja som si to len tak lebo som si skoro ista ze si davame pozor
Poprosim vas o vas nazor ? 😉💗💗

lauriik
27. feb 2026

Ja myslim, ze niesi tehotna. Pri 2 dnoch meskania uz by ta ciarka mala byt jednoznacna. Skor to bude tym chudnutim.

anonym_dd27ba
27. feb 2026
@lauriik

Ja myslim, ze niesi tehotna. Pri 2 dnoch meskania uz by ta ciarka mala byt jednoznacna. Skor to bude tym chudnutim.

@lauriik Odkedy úbytok váhy spôsobuje pozitívne testy?

lauriik
27. feb 2026
@anonym_dd27ba

@lauriik Odkedy úbytok váhy spôsobuje pozitívne testy?

@anonym_dd27ba podla mna to neni pozitivny test 🤷🏼‍♀️ Ubytok vahy sposobuje meskanie menstruacie.

anonym_dd27ba
27. feb 2026
@lauriik

@anonym_dd27ba podla mna to neni pozitivny test 🤷🏼‍♀️ Ubytok vahy sposobuje meskanie menstruacie.

@lauriik Áno, meškanie MS to môže spôsobiť. Ale na tom teste náznak druhej čiarky je.

martinaamalia
autor
27. feb 2026

Skusim si spracit este rano ja len ci nahodou nevidite to co ja babo neplanujeme aspon sme neplanovali hned ak by bolo sme s tym v pohode ale skor by som chcela dostat mz

lauriik
27. feb 2026
@anonym_dd27ba

@lauriik Áno, meškanie MS to môže spôsobiť. Ale na tom teste náznak druhej čiarky je.

@anonym_dd27ba ja druhu ciarku nevidim. Je tam nejaky tien, ktory ale neni ruzovy. Skor myslim, ze je to kanalik. Pri dvojdnovom meskani by mal byt vysledok jednoznacny. A ak si myslis nieco ine, kludne reaguj autorke 😉

krasneleto
27. feb 2026

no nieco sa tam crta.... sprav iny test a rano...

anonym_c637dc
27. feb 2026
@lauriik

@anonym_dd27ba ja druhu ciarku nevidim. Je tam nejaky tien, ktory ale neni ruzovy. Skor myslim, ze je to kanalik. Pri dvojdnovom meskani by mal byt vysledok jednoznacny. A ak si myslis nieco ine, kludne reaguj autorke 😉

@lauriik na druhej fotke vidim jemnu ruzovu ciarku.

esther100
27. feb 2026

No ja tam teda niečo vYdím

anonym_4b2cb1
27. feb 2026

*vidim

A ja tam nevidim nic.
A ano schudnutie moze posobit meskanie ms a nepravidelny cyklus, kym sa s tym telo vysporiada.

zanzilady
28. feb 2026

Ahoj, ja som mala takú slabucku čiarku presne na tomto teste a bol pozitívny ;) ak budeš ešte robiť daj vedieť

martinaamalia
autor
28. feb 2026

Pozitivny zeny

zanzilady
28. feb 2026
@martinaamalia

Pozitivny zeny

@martinaamalia ukaz ako vyzerá čiarka som zvedavá 😅a gratulujem bude baby nr3 🥹