Čakáme tretie bábätko?
@esmeronka jezin no ja sa teším 😙😌 muž ešte nic nevie , máme doma 2 rocneho a 8 mesačného ( ten mi dáva zabrať ) 😌 verím že to zvládneme 😇😇 dvoch chlapcov máme 😇😇
Zienky ako prekvapiť muža ? 😊😊
ja som tiež takto nemohla uveriť minule len mi bolo strašne zle od žaludka myslela som že s kávy nalačno....lenže mi to nedalo spravila som paličkovy test ukazalo mi druhu slabu a kedže zvedavosť a nedočkavosť su svinky :D večer clearblue 1-2 a toto je dnes ráno...dúfam že bude všetko v pohode a biochemicke už nenastane u mňa
Gratulujem ❤️ ja som môjmu testu taktiež nemohla uveriť lebo sa nám nedarilo par rokov a teraz som už v 10 tt ❤️
No keď už má 2 deti tak máš skúsenosti s teh testami a tak by si mala vedieť že keď ti test takto vyjde tak si tehotná nie? Tehotenské testy určujú tehotenstvo nie dajakú chorobu?
nechápem niektoré reakcie...ked si prečítam daku otázku,ktorá mi príde nezmyselná tak ju preskočím a neriešim dalej a neriešim si na nej svoje frustrácie e neviem čo všetko
Gratulujem. ☺️Tiez som tehotna v 8tt a doma mam 7mesacneho😵💫 nebojis sa takeho maleho rozdielu?😁😬
Vlastne uz mas taky rozdiel medzi prvymi dvoma. Da sa to psychicky prezit?😁
@stellarstar prvýkrát som robila tento clearblue test takže ani mám prvý krat skúsenosť s týmto že som tehotná ☺️ Pardon ja som zabudla , že vy ste múdrejšia ako ja 😉😗 aj tak ďakujem a prajem krásny deň 😇
Aj kebyze čakám 4 dieťa , závesom to tu aby som vám len nervy a pekný deň popriala 👏vy múdre ženy niektoré 😉
Môžeš si ho sama preštudovať a prečítať ako to funguje 🙄🙈 veď keby si nebola tehotná ukáže ti niečo iné, keď tam ukazuje 3+ tak to automaticky znamená že si tehotná
@stellarstar tiež sa pýtate ne forach na niečo o čom ste si nie istá tak nechápem čo máte za problém
@stellarstar nechcem byť hnusna ale aj daktore vaše otázky na forach su ešte jednoduchšie ako táto.. rax keď nemam s niečim skúsenosť tak sa opýtam na to táto stranka bola vytvorená aby si ľudia pomohli nie tu kritizovali... pekný deň prajem

jeeej gratulujem 😍 myslím že môžeš kludne volať 🙂