Časté kojenie trojtýždňového syna
Ahojte chcem sa opýtať. Maličký ma dnes 3 týždne a do predvčerajška som mu dávala každé 3 hod papať. Dneska si cez deň pital skoro každú hodinu a pol a bol skoro celé odpoledne zhuru... Pak o 19:30 som kojila posledný krát a maličký nemohol zaspať no nakoniec sa nám to podarilo. Keďže som bola unavená nezobudil ma budík a zobudil ma až maličký keď sa začal budiť 2:20 je to normálne u takého malého miminka tak dlho nepapat. Každý mi hovorí že mám byť rada ze v noci tak dlho spinka. Len mňa desí nemal by papať každé 3 hod?
Ďakujem za odpoveď.
Presne ako je napisane, babatko vie, kedy je hladne lepsie ako budik.
@nikolazuz môj sa narodil predcasne s pôrodnou vahou 2320g a Dr. keď sme odchádzali z pôrodnice mi povedal, že v noci na kŕmenie ho budiť nemam, len počas dňa aby sa nestalo, ze nebude poriadne jest ani cez den ani v noci. Robila som to tak a všetko bolo v pohode, pekne priberal aj keď niekedy v noci nejedol.
Moje prvé bolo ako hodinky. Druhé nie je. Má istý režim vytvorený ale poobede a večer sa to zvyčajne zvrhava tak či tak. Buď chce často alebo dlho nechce. Dávaj,kedy chce. Ponukni,ak máš pocit,že...ale nerob si starosti,keď to nie je ako hodinky.
budik do kosa a spat ked spi babo. On si vypyta ,potom si mozno potiahne viac.
aj ja si myslim, ze budik do kosa. mna sesticka v pordke zjazdila, ze preco som dceru nechala spat 5 hod. no moja donosena dcera uz v porodke dokazala vypit 100ml na jedno kojenie. ak taketo dieta dokaze vypit rozhodne viac ako 500ml za den, tek predsa nemusi tolko v noci. su deticky, ktore papaju velmi malinko a maminky sa s nimi trapia a bojuju za kazdy ml co vypiju. u takeho dietata by to bolo urcite ine. to trba co najviac prikrmovat,a le ak nie su problemy a pekne sa napapa, tak tiez envidim dovod. casoms a to mozno zmeni, takto male deticky sa velmi menia a aj cely ich rezim
Ked je hladny si da asik by som to neriesola moj pytal kazdu chvilku bolo to na zblaznenie aj 20x za noc

@nikolazuz mal by papať vtedy keď si pýta, takže zabudni na budík a spi keď môžeš. Takto sa akurát vyčerpáš. Drobec ti dá vedieť sám, že je čas na papanie. 😉