Chýbajúce tehotenské symptómy pri pozitívnom teste
Ahojte meskala mi.ms,tehu test pozitivny ale symptomy nemam ziadne.Mali ste to niekto?
@patriciaa_ Ja ten isty..Mna bolelo brucho min tyzden vkuse aj unava a dnes sa zobudim a nic.
@prechadzka mne všetky príznaky začali vždy až týždeň po pozitívnom teste
@glade22 dakujem lebo stres
@prechadzka a bola som 5x tehotná. Iba pri jednom mi začali hneď na druhý deň, ako som si spravila test, ale tam riadne zaúradovala psychika, lebo ma ten pozitívny test strašne vydesil 😁
@glade22 Dakujem krasne 😇
@prechadzka tak to sme natom spoločne, verím že bude dobre...a máš už naplánovanú kontrolu?
@patriciaa_ Ajoj ano bud.tyzden sa mam prist ukazat a ty?
@prechadzka ja zajtra a už neviem vydržať len veľmi dúfam že už bude niečo vidno 🙈 ale dnešný test mi opäť krásne stmavol už je prvá čiarka silnejšia než druhá tak sa v kútiku duše strašne teším ... Verím že ma doktor zajtra ukľudní ...🙈
@patriciaa_ Super .Tak drzim.palce silno
@prechadzka Áno aj som to tak mala. Príznaky žiadne, iba vynechanie menzes. Som 21 tt
@alenkatt Tak to super

@prechadzka ja to mám momentálne úplne rovnako aj som rada ale aj ma to kúsok desí keďže pri predošlom tehu som mala bolesti podbruška a unavu od pozitívneho testu tak teraz nič zatiaľ, dnes 5tt+5. Keby mi nemeškal menzes tak ani neviem ... V stredu idem na sono tak som sama zvedavá a ty aký si týždeň?