Čiarka na teste. Nie je to príliš skoro?
Ahojte dievčatá,prikladám fotku.
Som 9DPO cca týždeň pred ms a takéto čiarky. Nie je to moc skoro aby boli až takéto?

Pri prvom synovi som mala na 10dpo podstatne silnejšie, tiež ma strašili dvojičkami....
Drzim silno palceky nech sa podari 🍀❤
@nattka123 ja som mala 10dpo kolajnice ( rovnako silne ciarky )
@veronikaszabova budem testovať od zajtra každé ráno. Snáď budú silnieť. Ale aj tak mi prídu až moc “silne” tie čiarky,keďže som 9DPO
@nattka123
10DPO, 7 dni do menzesu ( lutealna 17d)
Takéto som mala s dvojičkami🙂
@veronikaszabova riadne koľajnice. A bolo z toho jedno dieta?
@nattka123 jedno
@veronikaszabova tak super. Naozaj ukážkové čiarky 🙂)
Ako to dopadlo?
@naty_123 no dnes mala prísť ms a neprišla ;) vcera som robila test a vysledok takýto. Volala som lekárke a že mam prísť 21.Maja 🙈
@nattka123 ja som mala takéto čiarky v deň očakávanej menštruácie.. strašne som sa bála, že budú dvojičky 😁 nakoniec som len bola vo vyššom týždni - jeden mesiac som mala normálne menzes a už som bola tehotná
@nattka123 ja som mala takéto čiarky v deň očakávanej menštruácie.. strašne som sa bála, že budú dvojičky 😁 nakoniec som len bola vo vyššom týždni - jeden mesiac som mala normálne menzes a už som bola tehotná
@malamimi6 ja som moc poslednú ms nesledovala. Boli sme u našich na návšteve,tak som si dala tampón. Ale ms trvala cca 4 dni. Z toho 2 a pól dňa iba spinenie.
Mna dosť prekvapilo,že keďže som mala 7 dni do ms,tak boli celkom zreteľne čiarky. A testovala som zhruba každý druhý deň a teda krásne silneli. No,uvidíme. Podľa ms by som mala byt v piatok týždni. Ak počítam správne.

ja som mala presne take na 9dpo v poslednom tehotenstve. Baby ma strasili ,ze mozu byt dvojicky, ked su tekeho ciarky, no neboli.