icon

Clearblue alebo Dr.Max. Ktorému testu mám dôverovať?

19. mar 2025

Poraďte, ktorému testu viac veriť? Clear blue alebo dr.max? Na clear blue čiarka , dr.max biely...
Som 12dpo. Testované poobede. Jasne, že budem ešte testovať, len myslíte, že sa môžu takto odlišné zobrazovať? Síce iné značky ale rovnaká citlivosť....
Vďaka

Clearblue alebo Dr.Max. Ktorému testu mám dôverovať?
denisa_deniska
19. mar 2025

Tieto clearblue to robia, u mňa rovnako a tehotná som nebola. Máš presne odsledovanú ovuláciu?

selena_luna
19. mar 2025

Ved na dr max mas dusikov, nie je cisty, podla mna to tam je. Kazdy vyrobca ma ine farbiva, ukazuju inak. Uplne najistejsie ak ti mozem odporucit clearblue ale digitalny s ukazovatelom tyzdnov.

krasneleto
19. mar 2025

jediny za mna naozaj spolahlivy je digitalny...

biankabianka
Autor odpoveď zmazal
biankabianka
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
19. mar 2025

@biankabianka
a uz ti niekto napísal, že takto sa autorom do témy nevtiera? Snazivost sem, snazivost tam. Toto nie je u teba o netrpezlivosti ale o absolutnej absencii rešpektu voci autorke! Zaloz si vlastnú tému a toto tu vymaž, nie len ze sa to nehodí, je to fakt hlúpe!

svetlonos
19. mar 2025

Autorka,
digitálny CB ma nikdy nesklamal, bud bol negatívny akebo pozitivny - a vždy som vtedy aj bola tehotná. Skus kúpiť ten, veľa šťastia 🙂

biankabianka
19. mar 2025

@svetlonos ďakujem za tvoj názor, ja si naopak myslím, že nie je nutné zakladať stále nové témy 😊 potom je to tu úplne neprehľadné a prepchaté zbytočne, práve naopak pod jednou témou viac príspevkov pomôže každému skôr, ako keby si ma hľadať tisíc príspevkov nejakým spôsobom 😊

svetlonos
19. mar 2025

@biankabianka
nie Bianka, je to nevychovanost. Ja chápem to sledovanie testov, mala som tovzak rok, potom som to vzdala. Ale nikdy by som takto autorke neprebrala miesto.
Ja si kludne prečítam rovnakú tému od zuzky aj milky, v pohode.

biankabianka
19. mar 2025

@svetlonos tak mi vysvetli, prečo je tu xyz tém na 200 a viac strán, kde sa vyjadrujú viacerí ľudia a nikomu to nikdy nevadilo? Nechápem, asi si totálne frustrovaná zo svojho života keď sa staráš do druhých. Ok keď mi to napíše autorka tak to všetko vymažem a pochopím, ale inak mi príde fakt scestné takto na niekoho útočiť keď sa ťa to ani netýka. Ja si stojím za svojím názorom že je lepšie keď je viac názorov a príspevkov v jednej téme. Keď ja hľadám informácie tak som rada, že nemusím dohľadávať tisíc rôznych odkazov, asi si tu ešte nič nehladala, žiadne odpovede keď takto mudruješ. Pekný večer 😗

autor
19. mar 2025

@krasneleto ten som mala kúpiť...bola som v tom že som objednala ten a keď mi prišiel balík, skoro má vystrelo. no nič, testujeme s tým čo máme 😁

autor
19. mar 2025

@biankabianka nevadí mi to 😉 držím palce snáď bude riadna čiarka čoskoro na teste 💕

autor
19. mar 2025

@svetlonos ďakujem, chcela som kúpiť digitálny, pomýlila som sa, určite ten digitálny je najlepší, no ale čo už.. veď keď som neni tehu, nech je negatívny, len nech nerobia tie falošné čiarky, och..

biankabianka
Autor odpoveď zmazal
biankabianka
19. mar 2025

Jeej ďakujem si milá 🩷 aj Tebe prajem aby si si našla na teste čo si praješ, asi pre toto sa neodporúča používať rôzne značky na testovanie 🙈 ako keby sme nemali dosť nervy z toho či to vyšlo či nie, ešte aj toto testy spravia. No ale ak si testovala oba poobede tak si myslím že úplne v pohode to mohol zachytiť len ten clearblue, ja nemám skúsenosti s nim alebo s viacerými značkami ale príde mi to v pohode logické že jeden môže zachytiť viac aj keď sa uvádza že majú rovnakú citlivosť (tej ja až tak moc neverím že každý 10 je naozaj 10) a aj tie farbivá na čiarky sú iné. Ak budeš mat chuť, daj nám vedieť keď si zajtra ráno spravíš ďalší test🤞✊️✊️✊️

aandrea9
19. mar 2025

@biankabianka je to od teba vyslovene neempatické.

biankabianka
19. mar 2025

@aandrea9 ďakujem za tvoj názor 😊 autorke to nevadí takže mi je to ukradnuté čo si myslíš ja si stojím za svojím 😊

biankabianka
21. mar 2025

No ako si dopadla autorka?

autor
21. mar 2025

@biankabianka ahoj no zatiaľ nič, digitálny test je negatívny ale ms stále neprišla, všetko má bolí, príznaky by boli ale test nič...a čo ty?

biankabianka
23. mar 2025

Aha , no toto, ja sa v tomto moc nevyznám, ale čítala som , že veľa žien malo pozitívny test až po týždni od ms alebo tak, tak snáď to bude aj tvoj prípad držím palce 🙏 ja nič, menštruácia prišla, tak snáď o mesiac...