Clearblue test pozitívny, krvné testy negatívne
Dobrý deň, prosím vás má niekto takúto skúsenosť?? Ešte mi síce nemeskaju dní no mám momentálne 7 dní do ,,ale posledný týždeň mi je dosť zle na zvracanie,trošku točenie hlavy .. preto má to viedlo urobiť si test. Robila som si palickove pepino a mamatest kde mi ukazovalo ducha. Včera večer som si teda skúsila urobiť clearblue test kde mi vyšiel pozit.vysledok 1-2
Dnes ráno som teda bola na krv a vraj negativna. Že mám počkať a skúsiť prísť keď mi bude menzes meškať .. mám to povazovat za to že tehu niesom ? To už ozaj sa nedá veriť ani Digi testom 🙏😭

Za mňa Digi testy veľké sklamanie, boli negatívne ešte aj v 6tt a to mám po tých negatívnych testoch doma dvojicky
@anonym_3d7510 moja sestrička od gynekológa považuje krv negatívnu až kým nie je až nad 25 hcg. Čo je za mňa blbosť ale ok. Je možné že máš ešte veľmi nízke hcg a doktorka to vyhodnotila ako negatívne ale tomu popravde asi ani sama neverím, len viem ako to berú doktori teda aspoň tá moja
@anonym_3d7510 moja sestrička od gynekológa považuje krv negatívnu až kým nie je až nad 25 hcg. Čo je za mňa blbosť ale ok. Je možné že máš ešte veľmi nízke hcg a doktorka to vyhodnotila ako negatívne ale tomu popravde asi ani sama neverím, len viem ako to berú doktori teda aspoň tá moja
@danielad9 no môže Digi test zachytiť skôr ako. Krvný test? Ja už neviem čo si mám myslieť
@danielad9 no môže Digi test zachytiť skôr ako. Krvný test? Ja už neviem čo si mám myslieť
@daduss33 nie, v krvi je hcg vždy skôr. Len niektorí lekári berú pozitivitu až nad určitú výšku hcg. Lenže ak keby brali tak clearblue ma citlivosť až 25 veď to by už krvi malo byt ak si tehotná. Skús ešte jeden ale žeby testy takto blbli?
Ale zas na druhej strane máš ešte dlhu dobu do menštruácie takže aj to je celkom zvláštne
@daduss33 čo tak najprv pockat dokym ti bude vôbec menzes meškať? veď máš ešte tyzden do menzesu. sa čudujem že ti vôbec tu krv brali
@anonym_27ec06 veď jasné že musím počkať iné mi ako nezostáva , no chcela som sa len opýtať či takúto skúsenosť niektorá mala. A či to môže byť vôbec možné že Digi test ukáže skôr ako krvný test?
Krv zachyti prvá. A teda už bolo, ze aj digi vychádzali falosne pozitívne.
Mne pride uplne zbytocne robit testy,ist k lekarke a to vsetko len preto lebo je niekomu trosku zle a toci sa mu hlava. Naco tak skoro? Mas dake ine problemy? Pockaj, ak ti nepride menstruacia potom testuj. Potom zbytocne sklamanie. Ani jeden test na tomto svete nebude 100% ani ten digi.
Zbytočne robiť testy 7dni do ms, obzvlášť ak žena vie kedy mala ovuláciu. Veď to vajíčko ešte len doputovalo do maternice a musí sa uhnezdit.
7dni do ms? Ved to sa este len teraz prebehlo uhniezdenie ….
7dni do ms? Ved to sa este len teraz prebehlo uhniezdenie ….
@anonym_305896 Digi test som si robila včera večer. Už.som tehotná bola a keď mi tento test ukázal vždy tak aj bolo preto som zmätená teraz z toho že krv negatívna...
Ze je krv "negativna" neznamena, ze je Hcg 0.
Digitest je citlivy, ukaze pozitivne aj nizke hcg, aj ked ti doktor este krv vyhodnoti ako negativnu.
Preto ak nevidis vysledok krvi, tak musis len pockat a zopakovat, ci Hcg v krvi stupne.
Digitest je citlivy, ukaze pozitivne aj nizke hcg, aj ked ti doktor este krv vyhodnoti ako negativnu.
Preto ak nevidis vysledok krvi, tak musis len pockat a zopakovat, ci Hcg v krvi stupne.
@veselo_neveselo veľmi pekne ďakujem snáď tam ešte ako taká nádej je 🙏🙏🙏🙏
@veselo_neveselo ono ale ten test je 25kovy čiže ak ten vyhodnotil pozitivitu aj v krvi by mala min 25iu. Pravda je že tieto testy poslednú dobu ukazujú pozitivitu aj keď žena tehotná nie je. A hlavne keď je ešte len nejakých 7dpo je príliš skoro na akýkoľvek test
@veselo_neveselo ono ale ten test je 25kovy čiže ak ten vyhodnotil pozitivitu aj v krvi by mala min 25iu. Pravda je že tieto testy poslednú dobu ukazujú pozitivitu aj keď žena tehotná nie je. A hlavne keď je ešte len nejakých 7dpo je príliš skoro na akýkoľvek test
@sense Ten test moze byt spokojne 10kovy, ak je to taky ultra early 🙂
v prvom rade si sla na krv skoro... v druhom, pytaj sa na hodnotu... a nie je pravda, ze do 25 sa nejedna o tehotenstvo... to co su za kraviny?
v prvom rade si sla na krv skoro... v druhom, pytaj sa na hodnotu... a nie je pravda, ze do 25 sa nejedna o tehotenstvo... to co su za kraviny?
@krasneleto ja viem že som konala skoro 😏 myslela som si že ked mi ukázal ten Digi tak to potvrdi aj doktorka a naopak veľké sklamanie pretože bábo s priateľom veľmi chceme a možno vám to príde všetkým divné ale snažíme sa už 3 roky takže.to bábo by sme naozaj veľmi chceli a keď mi vyšiel tento test požiť kde ukázalo aj týždne celá som bola bez seba 🙏😔 neviem čo si mám teraz ani myslieť neviem na čom vlastne som viem že mi ostáva len čakať no chcela som len možno zistiť či možno nejaká žienka tu nemala podobnú. Alebo tu istú situáciu 😏😏
@krasneleto ja viem že som konala skoro 😏 myslela som si že ked mi ukázal ten Digi tak to potvrdi aj doktorka a naopak veľké sklamanie pretože bábo s priateľom veľmi chceme a možno vám to príde všetkým divné ale snažíme sa už 3 roky takže.to bábo by sme naozaj veľmi chceli a keď mi vyšiel tento test požiť kde ukázalo aj týždne celá som bola bez seba 🙏😔 neviem čo si mám teraz ani myslieť neviem na čom vlastne som viem že mi ostáva len čakať no chcela som len možno zistiť či možno nejaká žienka tu nemala podobnú. Alebo tu istú situáciu 😏😏
@daduss33 zavolaj sestricke... ani ti nemala brat krv ... to je velmi skoro. 7 dni do ms... vobec nemusis byt netehotna ako tvrdia... ja by som si zavolala , aka bola vyska hcg, nech ti to povie sestricka
@daduss33 zavolaj sestricke... ani ti nemala brat krv ... to je velmi skoro. 7 dni do ms... vobec nemusis byt netehotna ako tvrdia... ja by som si zavolala , aka bola vyska hcg, nech ti to povie sestricka
@krasneleto nieje to zbytočne? Aj tak s tým asi nič neurobím. Myslíš že to reálne môže ísť o tehotenstvo? Keď mi povedala že krv je negat?Ja som už zúfalá s toho veľmi som sa tešila keď som ten test videla 🙏😭
krv je negativna podla toho co videla vo vysledkoch... nevie kolky den to bolo od ovu, pamata si vobec , ze je to 7 dni do MS? alebo odcitala vysledok ako pri meskajucej MS? vysledok z mocu a krvi sa moze v skorom stadiu interpretovat rozne... falosne nadeje ti iste davaj nejdem... ale digi je pozitivny, duch na normalnom teste... ja by som hlavu este neveseala.... hcg z krvi mohlo byt nizke na detekciu tehotenstva... mohlo ist o biochemicke tehu, ze test ukazal, krv vsak nie, cize nepokracuje.. variant je mnoho.. .ostava len dufat, ze na test z krvi bolo skoro
@krasneleto nieje to zbytočne? Aj tak s tým asi nič neurobím. Myslíš že to reálne môže ísť o tehotenstvo? Keď mi povedala že krv je negat?Ja som už zúfalá s toho veľmi som sa tešila keď som ten test videla 🙏😭
@daduss33 počkaj tých 7 dni a ak ms nepride sprav test znova. Vieš kedy bola ovulácia?
krv je negativna podla toho co videla vo vysledkoch... nevie kolky den to bolo od ovu, pamata si vobec , ze je to 7 dni do MS? alebo odcitala vysledok ako pri meskajucej MS? vysledok z mocu a krvi sa moze v skorom stadiu interpretovat rozne... falosne nadeje ti iste davaj nejdem... ale digi je pozitivny, duch na normalnom teste... ja by som hlavu este neveseala.... hcg z krvi mohlo byt nizke na detekciu tehotenstva... mohlo ist o biochemicke tehu, ze test ukazal, krv vsak nie, cize nepokracuje.. variant je mnoho.. .ostava len dufat, ze na test z krvi bolo skoro
@krasneleto kiežby to tak naozaj bolo🙏 ja som už totižto tehu bola. Teda mám doma už synčeka ale keď mi ukázal test Digi konkrétne tento clearblue tak som. Bola tehu .. nestalo sa mi niečo takéto že ukázal a test z krvi negat.vysledok🤦 zato som chcela zistiť či to môže vôbec byť možné. Celkovo sa cítim tak inak viem to už rozoznať nakoľko som bola tehu.takze nemyslím si že to je príznak ms ak áno tak sa mýlim no. Ale poznám svoje telo .. preto má to dnes veľmi "prekvapilo " ten výsledok z krvi...

Za mňa Digi testy veľké sklamanie, boli negatívne ešte aj v 6tt a to mám po tých negatívnych testoch doma dvojicky