Clearblue test stále ukazuje 2-3 týždne. Čo to znamená?
Ahojte, žienky. Prosím vás máte niektorá pozitívnu skúsenosť? Že sa to stalo aj vám a že všetko bolo v poriadku? 12.1. som mala ovuláciu (potvrdenú testami). 22.1. čiže 10dpo som si na klasickom paličkovom teste našla úplne slabunkú čiarku. Testy som opakovala a čiarka bola krásne výrazná. Minulý týždeň vo štvrtok (čiže 18dpo) som si urobila prvý Clearblue a bolo tam 2-3 týždne. Mala som doma ešte jeden, rak som si povedala, že týždeň počkám a urobím si aj ten druhý, že tam bude svietiť už 3+. Robila som si ho dnes ráno (26dpo) a stále ukazuje 2-3 týždne. Už som si tu našla nejaké staré diskusie na túto tému a skoro všetky dopadli zle... Máte prosím niekto podobnú skúsenosť? Ku gynekologovi idem až o týždeň. Veľmi ma to vydesilo aj kvôli tomu, že jedno dieťa už mám a pamätám si, že pri ňom som mala celkom výrazne tehotenské príznaky. Teraz mi akurát treba čadto cikať, sem tam ma bolí v podbrušku, a mám trošku citlivejšie prsia, ale viem že v predošlom tehu boli príznaky silnejšie.... Spravila som si ešte aj klasický paličkový test a ten vyzerá, že nebledne, ale aj tak ma to dosť vystrašilo ... Prikladám aj foto

Este to nie je stratene, neboj sa! Toto 3+ vyskoci pri vyssej davke hcg, tebe to moze prekonat tu hranicu za 2-3 dni. Nestresuj sa, otestuj sa opat napriklad o 5 dni, respektive o tyzden u dr uvidis ze co. Mne to tiez neukazalo hned 3+ ako to malo byt, vsetko tiez bolo odsledovane, vedela som to presne. A kazde tehotenstvo je uplne ine. Priznaky sa mozu velmi lisit. Kazdopadne vsetko je velmi krehke na zaciatku, drzim palce.
Našla som, že 3+ ukáže test pri hcg nad 2750, ale normálne hcg je v tomto týždni aj len okolo 1000 (od 1080 pri 28 dňoch dpo). To rozpätie je veľmi široké. A ešte výrobca uvádza 93 % presnosť pri určení týždňa. Čiže ty môžeš byť v tých 7 % 🙂 Zatiaľ netreba panikáriť, podľa mňa ak otestuješ o také 3 dni, už ti to ukáže vyšší týždeň.
Ahoj , nechcem tá strašiť ale u mna takto ukazoval skoro 3 týždne od očakávanej ms stále rovnako 2-3 testy nejako nebledli len ostávali rovnaké, vedela som že to už neni oki lebo 2 deticky už mám a vedela som že cca od 5+tt by malo svietiť 3+ a bohužiaľ som o bábätko prišla , veľmi ti ale držím palce aby to v tvojom prípade nedopadlo zle 🙏🩷
Ahoj, tu je tabuľka v akom rozmedzí by malo byt hcg… a digitalny ukazuje 3+ tusim od hcg 2700.. akoze ja na tvojom mieste by som uz asi vydrzala k dr, ja som si robila digitalny na zaciatku a mala som 1-2 a teraz po tyzdni mam 2-3, ale uz neplanujem dalsi robit lebo videla som co robila moja psychika, ked som si robila ten druhy. A priznaky tiez mam, ze chodim casto cikat, obcas ma boli brucho, bradavky mam citlive a strasne som unavena, kazdy den poobede spim aj vytok mam obcas, ale taky mliecny biely. Pri prvom mi bolo dost zle, ale az trosku neskor, ale tiez porovnávam
Ďakujem vám za vaše odpovede žienky. Ja sa modlím, aby to dobre dopadlo. Od začiatku ako som našla na teste druhú čiarku mám obavy, lebo zo začiatku som mala pocit, že mi testy netmavnú tak ako majú, ale hlavne fakt skoro vôbec nemám príznaky. Viem, že každé tehu je iné a snažím sa hovoriť si, že všetko bude ok, ale neviem no, moja psychika ma stále presviedča o niečom inom. Celý tento cyklus, v ktorom som otehotnela som mala akýsi divný. V dobe keď som očakávala už ms som mala iba ovuláciu, takže sa mi to riadne posunulo. Teraz zase tieto digitálne testy ... No musím sa nejak na to prestať sústrediť, lebo kým pôjdem ku dr aj zošedivejem 🤦♀️ Ešte raz vám každej ďakujem za vašu odpoveď, snáď všetko dobre dopadne ❤️🍀
Pri poslednom tehotenstve som to tak mala aj ja, presne po tyzdni opat 2-3. A hned na dalsi den 3+
@kikush182329 a vies kolky dpo ti to skočilo na 3+?
@es321 asi 23 dpo. Ale uz to bolo davnejsie, tak neviem presne.
Ďakujem vám za vaše reakcie a odpovede. Myslela som si, že po tom teste v piatok si už nebudem robiť ďalší a počkam až do kontroly u gyn, ktorá ma čaká tento piatok, avšak včera sme boli v obchode, kde je aj lekáreň a strach a zvedavosť zvíťazili a ja som si kúpila ďalší Clearblue. Robila som ho dnes ráno a popravde bola som viac menej pripravená, že tam bude stále 2-3... Ale... Dnes tam svieti už 3+, tak som neskutočne rada ❤️❤️❤️ Asi trvalo trošičku dlhšie, kým sa vajíčko uhniezdi. Túto odpoveď tu dávam aj kvôli nejakým iným ženám, ktoré by hľadali podobnú diskusiu. Viem, že ešte nič nie je vyhraté, ale veľmi dúfam, že už nebudem mať podobne stresujúce obdobie v tomto tehu. 🍀❤️
✊🏼🍀 držím palce nech vám to dobre dopadne 🙂 teším sa s vami ❤️
no vidis! gratulujem! a teraz sa obrn trpezlivostou, lebo tehotenstvo je jedno velke cakanie 🙂 drzim palce, nech rastie do sily a zdravia!
Este to nie je stratene, neboj sa! Toto 3+ vyskoci pri vyssej davke hcg, tebe to moze prekonat tu hranicu za 2-3 dni. Nestresuj sa, otestuj sa opat napriklad o 5 dni, respektive o tyzden u dr uvidis ze co. Mne to tiez neukazalo hned 3+ ako to malo byt, vsetko tiez bolo odsledovane, vedela som to presne. A kazde tehotenstvo je uplne ine. Priznaky sa mozu velmi lisit. Kazdopadne vsetko je velmi krehke na zaciatku, drzim palce.
@selena_luna ahoj 🙂 po akom case meskania ti prosim ukazalo 3+ ?? Ja som si robila ked mi meskana den mentstruacia... vysli mi velmi slabe ciarke a clear blue 1-2..o 5 dni mi ukazal clear blue 2-3 a po 6 dnoch stale 2-3... menzes mi dnesnym dnom.meska 13 dni... to uz by mal test ukazat 3+ ak sa nemylim
@selena_luna ahoj 🙂 po akom case meskania ti prosim ukazalo 3+ ?? Ja som si robila ked mi meskana den mentstruacia... vysli mi velmi slabe ciarke a clear blue 1-2..o 5 dni mi ukazal clear blue 2-3 a po 6 dnoch stale 2-3... menzes mi dnesnym dnom.meska 13 dni... to uz by mal test ukazat 3+ ak sa nemylim
@mucinqa nemusi to sediet na den presne, skus opat o 4 dni. Nestresuj sa hlavne, obcas to hcg nestupa tak rychlo a o par dni uz bude na tej hladine. Ja som si to 3+ robila len pri prvej dcere, tak.si nepamatam, pri dalsich mi stacilo potvrdenie 2-3 ze hcg stupa.
@mucinqa nemusi to sediet na den presne, skus opat o 4 dni. Nestresuj sa hlavne, obcas to hcg nestupa tak rychlo a o par dni uz bude na tej hladine. Ja som si to 3+ robila len pri prvej dcere, tak.si nepamatam, pri dalsich mi stacilo potvrdenie 2-3 ze hcg stupa.
@selena_luna ved jasne aj tak to neovplyvnim... to je proste skusenost z minulosti uz...🙂
@selena_luna ved jasne aj tak to neovplyvnim... to je proste skusenost z minulosti uz...🙂
@mucinqa jasne, uplne tomu rozilumiem. Ale zatial nie je dovod na znepokojenie, drz sa.
@mucinqa jasne, uplne tomu rozilumiem. Ale zatial nie je dovod na znepokojenie, drz sa.
@selena_luna skocilo to na 3+ 🙂
@selena_luna skocilo to na 3+ 🙂
@mucinqa super tesim sa! Tak nech babo rastie do zdravia a sily!

o tyzden by malo ukazovat vyssie +. klasicky test sfarbeny ostane aj vyrazny, nakolko hladina HCG tam urcite je.. ci rastie spravne a plod sa vyvija ako ma, nam zial testy neukazu... ostava len verit, ze navsteva lekara dopadne v poriadku , on naberie krv na presnu vysku HCG a obden, dva musi razovo narast...