Clearblue ultra včasný test
Caute baby. Potrebujem poradiť. Dnes som 10 dpo. Ráno som robila test, hneď sa mi tam niečo zdalo, ale nedalo sa to odfotit. Pridávam teraz odfotený.
počkaj 2 dni a skus ešte raz. No ja tam vidim ciarku do modra, nie ducha. Ale neoznam tie testy
Pekne sa tam niečo črtá, držím prsty 🙂
Prečítaj si o nich viac. Niečo podobné ako spomínané pepino
Tento test je ešte horší než pepino takéto čiarky robí vždy mala son tiež a ms došla ako hodinky. Je tu veľa tém ze práve tento test je katastrofa každej co vyšiel pozitívny neboli tehotné. Urob si test onej znacky
Nejaký slabý tieň tam vidím
@nina0412 áno ano, niečo vidno ale na 11dpo si myslím že by malo byt viac
Skús kúpiť intimed ten kazetový v tete ho majú
Ja som na 10dpo robila a intimed klasicky zelený úplne slabý a ten v tom obale odost silnejší drzim palce
nie každému hned ukaze 11dpo-...su zeny ktorym to test ukazal az po dvojtyzdnovom meskani..kazda sme ina a toto lovenie kazdej druhej ciarky neprospieva psychike...vsetko je to v hlave ja som bola takato ista a nedarilo sa...potom som si povedala ze ked to ma prist tak to pride a po 2 mesiacoch co som si ani nemyslela mi po 5 tich dnoch meskania vyskocili kolajnice...
Ahojte 🙂 len update - ms prišla
To má veľmi mrzí
@nina0412 už som si asi na to sklamanie aj zvykla 🙂 snáď sa raz podarí 🥹tebe držím palceee 🧡
Ja som bola natom tak isto a keď už som to ani nečakala to zrazu prišlo verím že čoskoro pošleš koľajnice 🙏❤️

Viem že zvykne robiť tie tenučké čiarky. Ale toto vyzerá ako tieň 🙂