icon

Clearblue ultra včasný test

bambu_lka
27. apr 2025

Ahojte chcem sa opytat na test ultra včasný menstruaciu mávam neprevidelnu takže neviem presne kedy mala tento mesiac prísť ale ide byt koniec mesiaca a stále nič ak som si spravila test. Išla som podľa ležala stopla som si 10 min a zatiaľ takto je to odparovacia linka ??

Clearblue ultra včasný testClearblue ultra včasný test
independent_woman
27. apr 2025

Clearblue su notoricky zname, ze robia duchov, skus iny test s cervenym farbivom ALE ja som na rovnakom mala tenku modru ciarocku a bola som tehu.

simona1998
27. apr 2025
@independent_woman

Clearblue su notoricky zname, ze robia duchov, skus iny test s cervenym farbivom ALE ja som na rovnakom mala tenku modru ciarocku a bola som tehu.

@independent_woman presne tak, od clearblue jedine digi .

cca123
28. apr 2025
@simona1998

@independent_woman presne tak, od clearblue jedine digi .

@simona19 mne Digi ukázal 2-3 v ten deň som bola aj u gynekológa a tehotná som nebola 😂

tanna031
28. apr 2025
@cca123

@simona19 mne Digi ukázal 2-3 v ten deň som bola aj u gynekológa a tehotná som nebola 😂

@cca123 bože to už ani na tie sa nedá spoľahnúť?

cca123
28. apr 2025
@tanna031

@cca123 bože to už ani na tie sa nedá spoľahnúť?

@tanna031 nedá odvtedy ho ani nekupujem ☺️

tanna031
28. apr 2025
@cca123

@tanna031 nedá odvtedy ho ani nekupujem ☺️

@cca123 ako ja som ho nedávno robila ukazoval 1-2 potom po pár dňoch znova a stále ukazoval 1-2 ale ja som v piatom týždni začala normálne menstruovat tak som to brala tak že to klesá........ale keď vravíte že vie aj "klamať" tak škoda aj peniaze zaň vyhadzovať

bambu_lka
autor
28. apr 2025

Aha poslednú dobu sa dako nedá veriť žiadnym testom

vevesh
28. apr 2025

Mne v zivote ziadny test neduchoval a ze som sa ich tiez narobila. Staci spravit test vtedy, ked sa odporuca podla navodu. Prilis skoro ukazuje aj chemicke tehotenstva, ktore s ms odidu...