Clearblue ultra včasný test
Ahojte chcem sa opytat na test ultra včasný menstruaciu mávam neprevidelnu takže neviem presne kedy mala tento mesiac prísť ale ide byt koniec mesiaca a stále nič ak som si spravila test. Išla som podľa ležala stopla som si 10 min a zatiaľ takto je to odparovacia linka ??

Clearblue su notoricky zname, ze robia duchov, skus iny test s cervenym farbivom ALE ja som na rovnakom mala tenku modru ciarocku a bola som tehu.
@independent_woman presne tak, od clearblue jedine digi .
@independent_woman presne tak, od clearblue jedine digi .
@simona19 mne Digi ukázal 2-3 v ten deň som bola aj u gynekológa a tehotná som nebola 😂
@tanna031 nedá odvtedy ho ani nekupujem ☺️
@cca123 ako ja som ho nedávno robila ukazoval 1-2 potom po pár dňoch znova a stále ukazoval 1-2 ale ja som v piatom týždni začala normálne menstruovat tak som to brala tak že to klesá........ale keď vravíte že vie aj "klamať" tak škoda aj peniaze zaň vyhadzovať
Aha poslednú dobu sa dako nedá veriť žiadnym testom
Mne v zivote ziadny test neduchoval a ze som sa ich tiez narobila. Staci spravit test vtedy, ked sa odporuca podla navodu. Prilis skoro ukazuje aj chemicke tehotenstva, ktore s ms odidu...

Clearblue su notoricky zname, ze robia duchov, skus iny test s cervenym farbivom ALE ja som na rovnakom mala tenku modru ciarocku a bola som tehu.