Clostilbegyt, Ovitrelle a možnél tehotenstvo
Ahojte baby opäť idem k Vám po pomoc.
Som už mesiace na Clostylbegite a Ovitrelle. S prestávkami. Posledný Clostylbegit som brala predošlý cyklus kedy bol pichnutý aj Ovitrelle.(tento cyklus nič nebrala som) Posledný cyklus som dostala 6.2 a trval normálne aj bol normálny. Následne som užívala ten Clostyl a 14 deň cyklu 20.2 mi bolo podané Ovitrelle nakoľko dominantný folikul mal dostatočnú veľkosť.
No a k veci.
5.3 som dostala hnedé špinenie ktoré nemávam. Respektíve tmavohnedé. Na druhý deň 6.3 som krvacala ale bez kusov sliznice a 7.3 už nič... Len 8.3 trosku krvi na papieri nič extra bez vložky...
Od včera mám akoby menštruačné bolesti, dnes som bola u Dr videl maternicu prázdnu a pravý vaječník mal folikul dozretý na 20mm.
Boli ma celá maternica ako pri silnej menštruácii a pichá v ľavom vaječníku. Dá sa to vydržať keď oddychujem ale no nič príjemné mať menštruačné bolesti i keď slabé... Čo si budeme hovoriť. Urobila som si dnes tehotenský test voľným okom videlna druhá čiarka ale zle sa fotila tak som upravila fotku. Je toto možné? Je to tehu či čo vlastne?

Takto to mám bez filtra čiernobieleho a bez ostrosti... Fotoaparátom. Test značka MAMATEST a test bol robený dve hodiny dozadu nie na ranný moč.
@queendasadee ja tam tu ciarku slabucko vidim..no skus si spraviť test rano..a potom kazde dva dni ci ti bude ciarka silniet 😌 držím prsty ☺️
@janqa27 myslíš, že je možné aby doktor ešte nič nevidel na sone? Dnes som u neho ležala na koze 13:30h... A je možné aby videl dozretý folikul v pravom vaječníku ak by tehotenstvo prebiehalo len včasné? Pred tým som ovulovala z ľavého ale ak by k tehotenstvu došlo ovulácia ďalej nevzniká, či?
Nevidím tam nič
Moze to byt pozitivne este z ovitrellu 🙁 najlepsie pockat par dni a skusit znova test
@kikineska Ovitrelle som brala naposledy minulý mesiac tento cyklus nie. Je to napísané aj hore. Ešte som si dala námahu presne to vydátumovať.
@sisska96 vieš sama, že sa testy ťažko fotia. Preto som dala filter aby ste videli to čo ja. Kuknite tie čiernobiele. Fotky. Neboj niesom hysterka čo chce dieťa za každú cenu len tomu nerozumiem už 9r syna mam...
@queendasadee mala som na mamateste takúto čiarku a tehotná som nebola. Ak by videl dozretý folikul, kt. ešte nie je prasknutý, tak to nie je možné ani..
@denisa_deniska tomu presne nechápem. Súčasne nemôže dozrieť folikul v jednom vaječníku ak by ten z ľavého vaječníka bol oplodnený. Ovulácia ďalej neprebieha pokiaľ prebieha tehotenstvo.
Nechápem tomu a čo tie bolesti...
@queendasadee kedy si mala dostať menstruaciu? Lebo to nikde nevidim ze by si pisala...lebo mne v den meskania uz vysla ciarka, slaba ale predsa..az po tom zosilnela a u gynekologa som bola az ked mi meskala tusim 2 tyzdne? Tak ma objednali ze az vtedt nieco uvidia..
@janqa27 tak som to mala presne so svojím prvým synom v deň menštruácie len špinenie bledohnede a vedela som že som tehotná ráno test pozitívny. O dva týždne videl aj na sone aj srdiečko bilo. 6+4tt mi vypísal knižku.
Teraz je to iné.
Menštruáciu ako takú som nemala. Dostala som len 5.3 na deň kedy mala prísť menštruácia hnedý výtok na druhý deň trosku krv a potom nič... Už len 8.3 mierne špinenie na nohavičkách a papieri keď som sa utierala... Čiže skoro nič, žiadna menštruácia celé to bolo divné a dnes ten test... Preto som stratená. Vidíš v tom aspoň kúsok logiky? Lebo ja nechápem už...
@queendasadee no ked si bola u dr dnes, tak by uz nieco videl asi...ja som nemala napr. Ziadne spinenie ani krvacanie takze to neviem posúdiť..no kym sa nam konečne zadarilo tak som mala 2x biochemicke tehotenstva...proste mi vysla ciarka..ale zo dna na den bola slabsia, az som nakoniec dostala menstruaciu a vtedy mi doktor o tom povedal..proste aj take sa stáva 😌
@janqa27 biochemické to byť nemôže. To sme dnes presne s doktorom preberali a nieje možné. Keďže je to už dlho od poslednej ovulácie. A to by som poznala. Som dospela a mám jedno dieťa doma. Niesom prvorodicka bez žiadnych informácií. Len nechápem všeobecne aj keby nebol celý príbeh za tým v strede cyklu pozitívny test?
Proste celé to nesedí a bolesti mam stále. Skúsim ešte ráno urobiť test pre tu srandu čo to povie...
@queendasadee ahoj tak co ukazal vtedy rano test?