Čo hovoríte na tento tehotenský test?
@aniko2 no, super fotka. Co tak odfotit test bez tych tienov?
@aniko2 ahoj daj lepšiu foto nič nevidime
@babovka2321 Je večer tak ak chcem aby bolo niečo vidno, musím to osvietiť😊 A viem, že normálne pozitívny by bol už vidno i bez osvietenia , preto sa pýtam či to bude skôr kanálik alebo veľmi slabý duch 😊
Skúsis odfotiť ráno na normálnom svetle 😊 a kúpim ráno rovno ďalší test
@aniko2 no, odfot potom rovno zajtrajsi uz..ja tam teraz totizto vidim asi 3 ciarky okrem kontrolnej, velmi zle to je odfotene na to, aby sa dalo povedat 🙂
@babovka2321 Hejhej aj mne sa to zdá aj na viac 🤦🏻♀️😁 Kúpim si takýto a možno aj clearblue digital ktorý ukazuje na rovinu už 😊
@aniko2 digitalny je ale menej citlivy, aby to neboli zbytocne vyhodene peniaze..ten by som tak skoro asi este nebrala 🙂 skor mamatest (toto vyzera ako pepino, ci?)
Áno je to pepino😊 No v podstate to bolo tak, že minulý mesiac som ešte po menštruácií mala opäť krvácanie, dočistovala som sa a tak sa mi aj ovulácia posunula (potvrdené lekárom) . A mali sme aj styk deň pred ms. Lenže ms už neprišla dnes mešká 7dni , preto neviem či mešká kvôli posunutej ovulacií alebo mohlo dôjsť aj k oplodneniu😊
Pred pár dňami som raz špinila takého tmavo červené, tak som si myslela, že už MS ale odvtedy nič len Biely výtok,bez zápachu a svrbenia a podobne😊
@aniko2 mamatest robi lepsie ciarky ako pepino, ked tak, pepino z mojej skusenosti robi hadam najslabsie 🙂 drzim palce
@megy1112 ja mam mozno halucinacie, ale ja tam vidim slabulilinku ale pekne ruzovu ciarocku
@babovka2321 aj mne sa zdá, no nie som si istá preto som to sem zavesila
@megy1112 nazivo to urcite vidno aj lepsie, ako na foto 🙂
Ja som dnes nestíhala fotiť takže kúpim dneska a zajtra z ranného spravím 😊
@megy1112 ja som takéhoto slabulinkeho ducha mala tiež a nič z toho... Neviem či ti už meškajú alebo skúšaš pred ms...
Niektoré testy majú až moc výrazné kanáliky alebo sa dosť ľahko premočia a ukážu sa kanáliky 😏 ale ak o pár dní bude silnejšia tak super 😊
@aniko2 na bielej servitke najlepsie
@christinka1 do ms mam ešte 4 dni tak uvidíme
@megy1112 ja som testovala tuším 10DPO tiež duch alebo skôr kanálik... O 2 dni som chcela testovať opäť a MS... Píšem ti to preto,aby si tiež nebola potom sklamaná... Zbytočne sa testovať skôr a potom príde sklamanie... Čo teda verím že nebude tvoj prípad

@aniko2 mne príde ako chybný, radšej si sprav zajtra ráno (z ranného moču) nový.