Čo hovoríte na tento test?
Ahojte, v utorok som mala dostat menzes, ale nic, som nafuknuta, mam ako keby ovulacne bolesti, picha mi v jednom bode. Testovala som uz aj den pred menzesom, a ciarka je odvtedy stale rovnaka. 😏 Jeden den silnejsia, druhy den ju ani nevidno, treti den silnejsia a takto sa hrajeme, a uz som v praskach, lebo neviem, na com som. Tento je dnesny. Podla vas je to biochemicke tehotenstvo? Alebo takto na zaciatku je to normalne?
Dakujem

testujes rovnakym testom?
@denuss od vcera tymto mamatestom, a prve dva dni aj tym druhym plastovym mamatestom. A prve dni poobede aj s pepinom, tie boli sipnejsie, ako tieto mamatesty.....
test by mal byt uplne rovnaky, ak ho chces takto denne porovnavat. takze neviem poradit. mala som uz aj biochemicke, vtedy to bolo take ako pises, netmavol. 4x zdrave tehotenstvo a test rychlo tmavol, ale stalo sa mi, ze som pouzila iny typ testu a mozno aj viac pila a vysledok bol na dalsi den o dost slabsi, uz som si myslela, ze to bude biochemicke, ale bolo to len inym testom, drobcek je uz na svete..
drzim palce, aby poriadne stmavol a vsetko bolo ok🙏
@denuss dakujem ❤️
Kup digitalny test,ten je istota si myslim,drzim palce😍
@sandyan myslis, ze moze ten digitalny klamat?
@sammantha125 och :( a robila si aj dalsie?
Mna este nikdy nesklamal
To uz bolo davnejsie robene ale vscsinou som mala iba jeden typ testov. Uz ich chvalabohu nepotrebujem.

Kup si digitalny