icon

Čo hovoríte na tento test?

3. feb 2023

Ahojte, v utorok som mala dostat menzes, ale nic, som nafuknuta, mam ako keby ovulacne bolesti, picha mi v jednom bode. Testovala som uz aj den pred menzesom, a ciarka je odvtedy stale rovnaka. 😏 Jeden den silnejsia, druhy den ju ani nevidno, treti den silnejsia a takto sa hrajeme, a uz som v praskach, lebo neviem, na com som. Tento je dnesny. Podla vas je to biochemicke tehotenstvo? Alebo takto na zaciatku je to normalne?

Dakujem

Čo hovoríte na tento test?
veronikaszabova
3. feb 2023

Kup si digitalny

denuss
3. feb 2023

testujes rovnakym testom?

autor
3. feb 2023

@denuss od vcera tymto mamatestom, a prve dva dni aj tym druhym plastovym mamatestom. A prve dni poobede aj s pepinom, tie boli sipnejsie, ako tieto mamatesty.....

autor
3. feb 2023

Teraz som urobila dalsi (zo zvedavosti), a zas silnejsia.

denuss
3. feb 2023

test by mal byt uplne rovnaky, ak ho chces takto denne porovnavat. takze neviem poradit. mala som uz aj biochemicke, vtedy to bolo take ako pises, netmavol. 4x zdrave tehotenstvo a test rychlo tmavol, ale stalo sa mi, ze som pouzila iny typ testu a mozno aj viac pila a vysledok bol na dalsi den o dost slabsi, uz som si myslela, ze to bude biochemicke, ale bolo to len inym testom, drobcek je uz na svete..

denuss
3. feb 2023

drzim palce, aby poriadne stmavol a vsetko bolo ok🙏

autor
3. feb 2023

@denuss dakujem ❤️

sandyan
3. feb 2023

Kup digitalny test,ten je istota si myslim,drzim palce😍

sammantha125
3. feb 2023

Ja som mala takyto mamatest a tehu som nebola. Ale drzim palce nech to nie je tvoj pripad.

autor
3. feb 2023

@sandyan myslis, ze moze ten digitalny klamat?

autor
3. feb 2023

@sammantha125 och :( a robila si aj dalsie?

sandyan
3. feb 2023

Mna este nikdy nesklamal

sammantha125
3. feb 2023

To uz bolo davnejsie robene ale vscsinou som mala iba jeden typ testov. Uz ich chvalabohu nepotrebujem.

katynka_ml
6. feb 2023

Ahojte, čo hovoríte na tento test? Je to kanalik??