Čo hovoríte na výsledok môjho tehotenského testu?
Ahojte, včera som bola 14DPO, mala som dostať MS pred 2.dňami a neprišla, tak som zo zvedavosti skúsila test, lebo v utorok večer ma nenormálne pichlo v maternici. Vyšiel takto a keď som urobila reverznú úpravu, krásne urobilo čiarku. Test som robila včera večer. Dnes ráno som skúsila rovnaké testy a boli čisto biele. Stalo sa to niektorej z vás? Prsia mám stále bolestivé už vyše týždňa, občas na mňa prídu mrakoty a bolia ma križe. Mám skúsiť ešte zajtra? alebo už kašľať na to? Mali ste niektorá takto neskoro ducha alebo ešte neskôr?

uz nie je ta hromadna diskusia, kde sa vsetky ocikane testy hodnotia? Snad si vies urobit, alebo zopakovat test o par dni. Co ine ti tu povieme?
@anonym_2eee5a Normálne som sa opýtala, či sa niektorá s tým stretla, že mala 14-15DPO len slabého ducha. Nie som nesvojprávna, aj test si viem ocikať. Nepotrebujem hlúpe a arogantné komentáre, ktoré mi nijako nepomôžu. Pekný deň.
@anonym_2eee5a Normálne som sa opýtala, či sa niektorá s tým stretla, že mala 14-15DPO len slabého ducha. Nie som nesvojprávna, aj test si viem ocikať. Nepotrebujem hlúpe a arogantné komentáre, ktoré mi nijako nepomôžu. Pekný deň.
@vikinella ja som mala večer pozitívny test, ciarka bola viditeľná voľným okom, žiadne úpravy, na druhý deň z ranného mocu test jasný negatívny. Tehotná som nebola.
su falosne pozitivne niektore testy. Za mna ziadne reverzne upravy a pod, bud vidis alebo nevidis. Treba pozriet citlivost testu. Ale teda bohuzial vyzera to negativne
Ak si naozaj tolko dni od ovulácie (čiže si ju sleduješ a neriadiš sa aplikáciou) tak už by boli testy pekne pozitívne. Nerieš reverznú úpravu ani nič, keď tehotná budeš tak to test ukáže velmi jasne.
Ja by som ich brala ako negatívne
otestuj sa o týždeň a to už budeš naisto vedieť na čom si.
inak ti pomôcť nevieme.
nechápem čo si sa tak rozčúlila keď ti tam pani hore odpovedala. Však nemáme vešteckú guľu. Presnú odpoveď by vedel dať jedine lekár.
@vikinella podľa mňa je to negativne. Test sa nemá posudzovať cez reverzne úpravy. Občas je hcg vraj vyššie práveže cez deň ako ráno, tak ak chces, sprav si ešte jeden test o dva dni, ale nespoliehala by som sa na to, že z toho niečo bude. A k príznakom - ani PMS ani samotné krámy nevyzerajú vždy rovnako, ja niekedy nemám PMs naozaj žiadne a niekedy ma prsia bolia tak, že koniec... Takže ani z toho by som nič moc neusudzovala. Mrzí ma to.

uz nie je ta hromadna diskusia, kde sa vsetky ocikane testy hodnotia? Snad si vies urobit, alebo zopakovat test o par dni. Co ine ti tu povieme?