Čo môže spôsobovať bolesť brucha?
Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať čo môže spôsobovať bolesť brucha. Boli ma už asi druhý deň. Najprv som si myslela ze je to z jedla a ze mi neurobilo dobre. Dala som si aj lieky ale nepomáhalo mi to. Nemala som chuť vôbec na jedlo. Ani náladu som nemala vôbec dobrú. Bojim sa aby to nesuviselo z tehotenstvom. Mam prijateľa, ale davame si pozor. Neviete mi poradiť? Ďakujem.
@silviazlat cakat 7t po pozitivnom teste a az potom ist k lekarovi??
@veronikaszabova Samozrejme. Lekár skôr na sone nič nevidí. Vtedy ti môže tehu potvrdiť max z krvi podľa hormónu... V 7tt ti to zbadá ako fazuľku na ultrazvuku.
@silviazlat no podla tvojho ratania - test jej vyde poz. v 4/5tt plus 7tt --->> 11tt/12tt na prvu prehliadku? Urcite nie.
Vacsina lekarov si na prvu prehliadku objednava okolo 7/8tt.
@veronikaszabova To nie je pravda. 5 dní po MS test ukazuje najlepšie. Doktor jej potvrdí ultrazvuk od 7tt. Ako vieš, kedy bolo dieťa splodené?? Každá žena má plodné dni inak. Niektoré na začiatku, niektoré na konci cyklu a niektoré cez MS.... Napísala som to preto, aby zbytočne nekupovala testy, pokiaľ jej MS nemešká. A mne lekár vedel povedať od 7.tt.
@silviazlat ja som reagovala na tvoj argument, ze na prehliadku ma ist 7t od poz.testu. Co je blbost.
@silviazlat v poriadku ja som sa len opýtala. Nehovorím ze som tehotná. To ma len napadlo ze ci to nemôže byť ono.... neviem co mi je. nemeska mi MS skončil mi asi pred 5 dňami. Možno ma to boli z jedla co som mala a neurobilo mi to dobre. Preto som sa na to pýtala. Nikdy mi takto nebolo žeby ma bolelo brucho dva dni tak hrozne ...ale ďakujem.
@kaktusik77 Si vo fóre - Som Tehotná? Preto som reagovala ako že si to myslíš.
@veronikaszabova ja som sla na prvú kontrolu v 11 týždni, lebo v 8, ako som bola pôvodne objednaná, sa mi nedalo a o nic som neprišla, mam peknú fotku bábätká z prvého sona a nemusela som aspoň stresovať, ci tam niečo niekto videl alebo nie 🙂
@kaktusik77 ked si 5di po MS mas zrejme plodne dni aj stoho ta brucho môže boliet ale taktiež nemusi🙈
Urobila som si test. Čiarka ukazuje na C čiže je negatívny ale keď dám ho do slnka tak veľmi malinko sa mi zdá ze vidím aj druhú čiarku ale je veľmi slabá skoro ju ani nevidno. Je test pozitívny ale negatívny? :D alebo si urobiť znova druhý? Ďakujem
@kaktusik77 negatívny
Môže Tá bolieť z čohokoľvek jedlo, zle umyte ovocie, helycobakter, intolerancia, čokoľvek prečo by Ťa brucho malo bolieť z tehotenstva?
Kúp si probiotiká daj si diétu nejaký liek na kŕče a uvidíš....kde Ťa boli vyššie žalúdok, dole v podbrušku?
Ja som raz zjedla nektarinky z obchodu a museli byť niečím striekanie 2 dni som mala krce
@eliska13 som sa len zľakla...brucho ma tak nikdy nebolelo a mala som strach. Je neplatný ten test aj keď tam vidím tu druhu čiarku ale veľmi slabo? ...Boli ma rovno v bruchu. Také ako keby mi začínali moje dni taka je to približne bolesť .. Ale dneska je to lepšie dala som si kvapky a je to lepšie. Tak snáď už bude dobre ďakujem 🙂

Prosím ťa..... mešká ti MS??? robila si si testy??? Ako máme vedieť, či si tehotná. Dnu ti fakt nevidíme a moja veštecká guľa dnes kvôli zlému počasiu nefunguje..,.. Tehotenstvo sprevádzajú bolesti brucha, ale až od cca 2 mesiaca, kedy sa začína maternica rozťahovať ako dieťa rastie. Ak ti mešká MS aspoň 5-6 dní, sprav test. Ak je pozitívny, čakáš 7 týždňov a ideš k Dr. ten až potom zbadá na ultrazvuku výsledok.