icon

Čo robiť, keď menštruácia mešká?

photoqeen
31. dec 2024

Ahojte baby som zúfalá prosím vás poraďte mi niekto 🫤 ...
Menzes som mala 28.11. do 1.12. od vtedy čakám že mi príde menštruácia appka mi ukazuje že mi mešká pár dní no dnes je 31.12 čiže koniec mesiaca a menštruácia nikde 🫤strašne moc by som chcela mať z priateľom bábätko pretože sa stará o moje dieťa z predošlého vzťahu .. a som mu za to strašne vďačná .. on by si zaslúžil mať aj vlastné bábätko snažíme sa a chcela by som vidieť pozitívny výsledok no dnes som si robila ráno cca okolo 9.30 test a vyšiel negatívny neviem či to je tým že stál 1.69😆 alebo je to tým že si to všetko zle rátam alebo si namyšlam fakt netuším poraďte prosím 🥹🙏

ukgirls
31. dec 2024

a my ti mame vylestit vestecku gulu ci?

photoqeen
autor
31. dec 2024

@ukgirls tak toto bolo fakt trápne pýtala som iba radu že čo robiť ak mi ukazuje aj test negatívny a stále ms neprišla ak chceš takto komentovať tak ani nemusíš vôbec vešteniu sa nevenujem 😆

stellarstar
31. dec 2024

@photoqeen počkaj pár dní možno si mala posunutu ovu

photoqeen
autor
31. dec 2024

@stellarstar No veď to že nie som si istá pohlavný styk sme mali z priateľom iba raz a to bolo ôsmeho decembra vychádzalo mi to na plodný deň ale či appka ukazuje správne netuším 🫤

sense
31. dec 2024

@photoqeen ak by si bola otehotnela zo styku 8.12 tak by test ukázal pozitivitu. Appka nepozná tvoje telo, takže ovulácia mohla byť aj neskor

stellarstar
31. dec 2024

@photoqeen na apku sa nespoliehaj, ta nie je s tvojím telom prepojená. Počkaj deň dva a ptm skus znova test

martul
31. dec 2024

@photoqeen sleduj a riaďesa svojím telom a nie apkou

photoqeen
autor
31. dec 2024

@sense len neviem si to vysvetliť nikdy som to takto nemala vždy som dostala aj keď bol predposledný deň v mesiaci ale vždy a zrazu nič .. neviem či je to tým že posledný menzes mi skončil 1.12 🫤

sense
31. dec 2024

@photoqeen ty musíš vedieť aký dlhý mavss cyklus, takisto sa môže posunúť ak máš stres, si chorá alebo len tak zblbnu hormóny

photoqeen
autor
31. dec 2024

@sense práveže aj keď som bola chorá a v neustálom strese vždy som dostala menzes .. cyklus mám tak okolo 28 dní možno 30 dní ja už ani neviem čo neustále myslím iba na to kedy sa to podarí... Ja skúsim počkať ešte tak do druhého a spravím test alebo je to skoro a skúsim až neskôr ? Ja už fakt neviem

petamich
31. dec 2024

Ak ste mali jeden styk 8.12. a zrovna by bola aj ovulacia, tak test by ti uz mal ukazat relevantny vysledok. Skor si myslim, ze tehotna nie si a ak meska moze to mat uplne iny dovod - stres, choroba, lieky...cokolvek co si pocas mesiaca riesila.

Samozrejme mozes testovat aj neskor ale ja si skor myslim, ze tehotna nie si.

Kazdopadne drzim paste, nech sa to cim skor podari. Skusila by som ale urcite praktizovat styk castejsie, appka je indikativna, vobec nemusi ukazovat realitu, kedy ovulujes.

photoqeen
autor
31. dec 2024

@petamich 8.12. som mala mať iba plodný deň nie ovulaciu takže neviem aká šanca tam bola na otehotnienje keďže som nemala ovulaciu .. ale každopádne nikdy som to takto nemala a mohla som mať neviem aký stres toto sa stalo prvý krát 🥴

veronikaszabova
1. jan 2025

@photoqeen ak styk bol 8.12 a aj keby si napr mala ovulaciu o tyzden (a spermie by prezili), tak dnes by si uz mala poz.test. Cize tehotna nie si. A menzes ti meska z ineho dovodu

andrea_82
1. jan 2025

To, ze si to nikdy takto nemala, je absolutne nepodstatne. Telo sa vekom meni, vsetko je raz prvy krat. Tiez si myslim, ze tehotna nebudes. A tym, ze na to stale tak myslis, ako pises, tak si mozes rozne priznaky aj namyslat, privodit. Pockaj par dni, ak nepride, skoc k doktorovi na vyvolavacku.

eliska13
1. jan 2025

@photoqeen menzes ti mešká 2,3 dni tehotná skôr nie ako áno podľa mňa by ti to už ukázalo.

barka1
1. jan 2025

@photoqeen riad sa telom, nie aplikaciou. Mas ovulace bolesti? Cítíš, kedy prebehla ovulacia? Sleduješ plodný hlien? Ziadna apka toto za teba neurobi.
A je možné, že test nebol ok, urobila by som si iny.

eri28
1. jan 2025

Urob ďalší test, ja si ich robievam aj tri a hlavne keď mešká menzes. A ine značky. Keď je zima dávaj pozor, môžu zmrznúť, test nemôže byt v zime a potom si ho ides urobiť…