Čo robiť, keď menštruácia mešká?
Ahojte baby som zúfalá prosím vás poraďte mi niekto 🫤 ...
Menzes som mala 28.11. do 1.12. od vtedy čakám že mi príde menštruácia appka mi ukazuje že mi mešká pár dní no dnes je 31.12 čiže koniec mesiaca a menštruácia nikde 🫤strašne moc by som chcela mať z priateľom bábätko pretože sa stará o moje dieťa z predošlého vzťahu .. a som mu za to strašne vďačná .. on by si zaslúžil mať aj vlastné bábätko snažíme sa a chcela by som vidieť pozitívny výsledok no dnes som si robila ráno cca okolo 9.30 test a vyšiel negatívny neviem či to je tým že stál 1.69😆 alebo je to tým že si to všetko zle rátam alebo si namyšlam fakt netuším poraďte prosím 🥹🙏
@photoqeen počkaj pár dní možno si mala posunutu ovu
@stellarstar No veď to že nie som si istá pohlavný styk sme mali z priateľom iba raz a to bolo ôsmeho decembra vychádzalo mi to na plodný deň ale či appka ukazuje správne netuším 🫤
@photoqeen na apku sa nespoliehaj, ta nie je s tvojím telom prepojená. Počkaj deň dva a ptm skus znova test
@sense práveže aj keď som bola chorá a v neustálom strese vždy som dostala menzes .. cyklus mám tak okolo 28 dní možno 30 dní ja už ani neviem čo neustále myslím iba na to kedy sa to podarí... Ja skúsim počkať ešte tak do druhého a spravím test alebo je to skoro a skúsim až neskôr ? Ja už fakt neviem
Ak ste mali jeden styk 8.12. a zrovna by bola aj ovulacia, tak test by ti uz mal ukazat relevantny vysledok. Skor si myslim, ze tehotna nie si a ak meska moze to mat uplne iny dovod - stres, choroba, lieky...cokolvek co si pocas mesiaca riesila.
Samozrejme mozes testovat aj neskor ale ja si skor myslim, ze tehotna nie si.
Kazdopadne drzim paste, nech sa to cim skor podari. Skusila by som ale urcite praktizovat styk castejsie, appka je indikativna, vobec nemusi ukazovat realitu, kedy ovulujes.
@photoqeen ak styk bol 8.12 a aj keby si napr mala ovulaciu o tyzden (a spermie by prezili), tak dnes by si uz mala poz.test. Cize tehotna nie si. A menzes ti meska z ineho dovodu
To, ze si to nikdy takto nemala, je absolutne nepodstatne. Telo sa vekom meni, vsetko je raz prvy krat. Tiez si myslim, ze tehotna nebudes. A tym, ze na to stale tak myslis, ako pises, tak si mozes rozne priznaky aj namyslat, privodit. Pockaj par dni, ak nepride, skoc k doktorovi na vyvolavacku.
Urob ďalší test, ja si ich robievam aj tri a hlavne keď mešká menzes. A ine značky. Keď je zima dávaj pozor, môžu zmrznúť, test nemôže byt v zime a potom si ho ides urobiť…

a my ti mame vylestit vestecku gulu ci?