Čo si mám myslie o týchto testoch?
Ahojte, čo si mám myslieť o týchto testoch? (Lebo naozaj neviem 😃) pre lepšiu kvalitu je potrebné asi rozkliknut foto

Ze si ho spravis o dva dni a budem mat čiarku a ze si tehotná
Skús ráno spraviť ďalší....ale ja vidím na oboch....
Nechcem ti brat nádeje ale robia falošné ducha viem to podľa sem. Tak skus iný test.
Ved na tom prvom máš normálnu svetlo fialovú čiarku, to ze test reaguje farebnou fialovou farbou znamená, ze keď je ta čiarka slabucka a vyschne vyzerá ako keby bola sivá, ale pritom je to normálne farbivo, takže neviem z akého dôvodu to volať duchom, normálna čiarka.
Ešte je normálna vidno na tej fotke aj ohraničenie a hrúbku a čiarky :D
A vysvetlivky na testoch hovoria jasne, nezáleží aká je silna intenzita čiarky na teste, test s dvomi čiarka mi je vyhodnoteny ako pozitívny. Môj názor.
Ja si takým tusakom myslím, že si tehotná :D
@atomiclena urobím ráno a uvidim 🙂 preto som sa pýtala čo si myslia ostatní, lebo som tu postrehla diskusie o nejakých duchoch, ale neviem čo majú vlastne znamenať :D
A ešte dodám, že si stačí prečítať niekoľko serióznych článkov v angličtine o tom, že falošne pozitívny test je extrémne raritna vec, a tu na modrom koníkovi ma každá štvrtá žena falošný test, treba brať do úvahy aj to, že žena mohla prekonať v minulom mesiaci biochemické tehotenstvo, a test zachytí aj stopové maličké množstvo hcg, ktoré ostalo v organizme
Ako si dopadla?
@oli2782 zistila som ráno, že nemám test :D takze to musí počkať do zajtrajšieho rána
Nieeeee, skus cez deň, sa neviem dočkať za teba :D
@atomiclena tak predsa len som včera duchov ulovila a rovno dvoch! 😁
Skús ráno spraviť test
Tieto sú hrozne testy falošné duchuju ciarkuju u mňa 0bodov.
Ja vidim na oboch slabu ciarku... Gratulujem a zelam, aby silnela👍🙏❤️
@olivia2001 súhlasím úplne, MS som stále nedostala, ale toto podľa mna zavádza, neviem čo to je síce ten duch a aká reakcia ho spôsobuje, ale podľa mna moč pri tých testoch iba zvýrazní predurčení čiarku, ktorá by sa sfarbila ak by bol v moci prítomný hcg
@ailiba no uvidíme, zatiaľ je stále rovnaká, resp. žiadna podľa mna :D
Mne toto urobilo aj v deň ms aj v deň ovulácie aj namočený v kole 😂😂😂
@olivia2001 no a je to jasné :D
Hm, skoda... Ale kym nepride ms, tak je vzdy sanca. Mne nikdy test neduchoval.... Teda ked som nebola tehu. Uvidis...

ahoj, nie som nejaky odbornik na vyhodnotenie testov, ale spodny je premoceny a na vrchnom je akokeby duch. nerobila by som predcasne uzavery a spravila by som si test rano z ranneho mocu.