Čo si myslíte o mojom tehotenskom teste?
@saska9292 vidíš dve čiary? Vidíš. Koľko ich treba?
Gratulujem
@januska12323 ďakujem za slušnú odpoveď, ste milá 🙂
urcite negativny.
Vsak vidis 2 ciarky
Je to pozitivne
Ešte stále je lepšia ako keď sem capnú negatívny test a hľadajú mikroskopom neexistujúcu druhú čiarku
Na toto neexistuje žiaden názor, jedine jasná odpoveď ano/nie. Sú tam 2 čiarky, si tehotná. Čiarky na tehotenskom teste nemusia byť rovnako silné, aby znamenali, že sú pozitívne
Nie si tehotná, tá čiarka musí byť oveľa jasnejšia. Taká, ako je tá vľavo.
@veronka1996 to nie je pravda.
Na fakty ako ze zem je gulata a dve ciarky na tehotenskom teste, neexistuje nazor...len pochopenie faktov a reality. Gratulujem, si tehotna, to nie je moj nazor, ale zhodnotenie tvojho testu.
@veronka1996 veronka pises blbosti
Ahoj, chápem, že sa tešíš z pozitívneho testu a chceš to vykričať do celého sveta. Len si nemala dávať blbú otázku či si, alebo nie si tehotná. Nečuduj sa, keď začnú pribúdať narážky na Tvoje IQ. Verím, že rovnakú radosť bude mať aj otec dieťatka. Držím prsty!
@veronka1996 netrep sprostosti. Take niečo platí pri ivulacnom teste, nie tehotenskom
Inak ludia, mne povedali dve doktorky, ked som mala podobny test, ze to nie je tehotenstvo 🤯 pritom tu kazda tvrdi ze aj slaba ciarka znamena tehotenstvo, aj v letaku dokonca, este aj digitalny som mala pozitivny, ale poslali ma prec ako keby som si to namyslala a bola zrela na psychiatriu😏 a predtym som v zivote nemala ani naznak ani nic, tu ciarku bolo pekne vidno, ale ze MUSI byt rovnako silna ako kontrolna 🤷🏼♀️
A autorka podla mna test je pozitivny teda 😃
Gratulujem je pozitivny. Určite by som zopakovala opäť,či čiarky silneju. Držím palce
@really8 uz zrusila ucet 🤣
@veronikaszabova dnes nie je jedina co si tu prdel robila z nas. Myslim ze viem o dalsich dvoch absurdnych pripadoch.
test je pozitivny
@saska9292 ten je jasný na 100%

@saska9292 nevies sama vyhodnotit saska?