Čo si myslíte o tomto teste?
Mne pride ako chybny mate taku skusenost?
Mne chybný nepríde len negatívny, stačí prečítať príbalový leták
@stellarstar 🫡
@stellarstar pribalovy letak som precitala, ked nemate co povedat tak by som nekomentovala, staci zapojit rozum 🤭
Keby si bola leták prečítala vedela by si ze sa jedna o negatívny test a nepýtala by si sa 😉
Tak toto bolo od teba autorka zbytocne a drze
A podla mna je ten test pozitivny
@jj298 ja nehladam ciarky na teste aby bolo jasne. mam babo na to aby som toto robila. Proste ma ten test vystresoval, tak sa pytam na nazor, pretoze ludia v mojom okoli mi povedali ze nevedia co si o nom mysliet, tak reku skusim len tak tuto diskusiu, po tom co som tu uz rok nebola, ale doslo mi ze to bola chyba lebo som akosi pozabudla ze konik je len plny zakomplexovanych zien ktore sa vybijaju v komentaroch na inych. Uz z cias ked som sa snazila o babo ktore mam som to videla, len na zle clovek rychlo zabudne 😉
@taga odpoved typu precitaj pribalovy letak je nevhodny a drzy ale vez nazoru 😉
Aha takže ty už dieťa máš t.z aj skúsenosť s testami ale nejak si sa pozabudla ako to s testami funguje? Už vidím ako si behala s tým testom k tým tvojim známym a ukazoala a pýtala ci ten test je chybný ci nie. A vies co to ze som písala že si precitaj leták je vhodný komentár a nie drzý komentár naproti tomu co si ty písala
@jj298 nemam chut pol roka po cisarskom byt znovu tehotna ale dakujem za rady idem si este raz precitat pribalovy letacik snad mi prezradi preco je doskrabany ten tehotensky test isto to tam pisu ☺️ pytala som sa na skusenost ale to tu bola chyba 😌
Keď nemáš chuť byť tehotná a nechceš byť tehotná pol r po cisaráku tak sa so zdravým rozumom dá chrániť, veď existuje kondóm
@jj298 nemusim ale lezu mi taketo rady tiez na nervy nemam cas na taketo sracky odchadzam
Ten test nikde nie je doškrabany
@stellarstar da da ano pravda ale sme sa nechranili nuz
Vaša chyba 🤷♀️
@stellarstar je tam proste priehlbina tam kde ma byt odpoved.
@stellarstar ano. Aj by som dala like ale nejde ako anonym.
Už to nerieš zbytočne sa tu kv tomu nadrapuješ, urob test keď ti bude meškať a naj už digi
Autorka, neželané tehotenstvo je vážna vec. Vždy sa s manželom chráňte. Vždy.
@zmrzlinka2021 tehotenstvo keby je tak je babo pre mna vzdy zelane, ale urcite mi este netreba..
@jj298 😀 vyzera to tak..
Mne sa zdá pozitívny, ak máš pochybnosti, tak šup správ ešte jeden. 😇
@dota6 mam este jeden rovnaky, idem skusit rano snad uz bude normalny 🙂
Moje nervy zena,tak ked vytiahnem test a vidim tam nejaku priehlbinu a mam pocit ze je chybny, tak ho v prvom rade neocuram, ked mi jasne, ze potom budem pochybovat...
A namiesto strkania testu pod nos znamym a vypisovania na mk a namiesto toho, aby som plula zlc na nezname zeny,co mi len povedia pravdu idem a kupim novy test.. kludne 2, 3, ocuram a cakam a potom sa zamyslim co dalej
To akoze preto ze si pol roka po cisarskom a robis totalne nezmyselne veci si teraz opravnena byt tu hnusna na ine zeny? A este nariekat, ze bola chyba sem prist lebo chudatko, len ti tu ublizuju vsetci 🙍♀️
@taga pytala som sa inu vec, ale ocividne ste to tu styri zienky nepochopili 😊 ak ja mam citat letak vy skuste citat otazku a nie pisat neziadane rady 🙂 ale vdaka za snahu