Čo si myslíte o tomto teste?

2x negativ
🙄 toto si myslim
To sa už v návode píše že treba dať do negatívu?
Ze je negativny. Daj aj normalnu foto
@hederamonstera chcela som dať aj normálnu len mi ju nechce prijať Modry koník iba tuto
To sa už v návode píše že treba dať do negatívu?
@stellarstar ty keby si sa v každom prispevku neozvala tá konec sveta by nastal premudreta
😁😇
Závidíš? 🤣
Prosím ťa netrep ze mk nechce prijat normálnu 🙈🤦♀️
Toto čo si pridala je negatívny test. A je úplne zbytočne ho fotiť keď prídeš z práce. Už je po limite takže čokoľvek na ňom teraz večer uvidíš už je neplatné.
😁😇
Závidíš? 🤣
@stellarstar joj, len sa ozyvaj, ja ešte nechcem koniec sveta, mam zaplatenú dovolenku, na ktorú sa už dlho teším
Prosím ťa netrep ze mk nechce prijat normálnu 🙈🤦♀️
@stellarstar no môžes byť múdra ešte ďalej moja , keď raz napíšem že sa nedá tak sa neda
@stellarstar joj, len sa ozyvaj, ja ešte nechcem koniec sveta, mam zaplatenú dovolenku, na ktorú sa už dlho teším
@marhulka13 kto píše o konci sveta 🤣
Autorka nie som tvoja 😉 musíš zmeniť foto ( odstrihnúť )
Autorka nie som tvoja 😉 musíš zmeniť foto ( odstrihnúť )
@stellarstar skúšala som to všelijak asi že ?? 😉 A keď to nejde tak mi nič iné neostalo len dať túto smazorejme že na normálnom je vidno slabú čiarku svetlo ružovu ale nebudem to tu písať ani radšej
Autorka, ak je vidieť čiarku, načo to sem dávaš? Návod je jasný a zrozumiteľný, potrebuješ potvrdenie od žien, alebo čo? .. buď si, alebo nie. Buď to vidíš, alebo nie...
Ak tam je 1 čiarka tak je to negatívne a keď dve tak pozitívne. Čo si dala ty je negatívny test, sorry
Autorka ak to sem chceš skúsiť pridať skús spraviť screeenshoot tej fotky a pridať sem ten.. mne sa toto tiež niekedy stáva keď chcem pridať nejakú foto
Je to negatívny test a bol negatívny aj pred negatívom. Čiarku vidieť voľným okom ak tam je.
Zmen fotku na jpg a pojde to odoslat 😉
Zmen fotku na jpg a pojde to odoslat 😉
@enusamt no musela som to upraviť až tak mi prehodili na jpg
Na tomto je pekne vidiet druhu ciarku, ale zda sa mi tenka, takze nie som si ista
Na tomto je pekne vidiet druhu ciarku, ale zda sa mi tenka, takze nie som si ista
@hederamonstera no jasne že na tej fotke to je iné ako naživo ale nevedela som to inak urobiť aby ste to videli , príde mi to divné meška mi ms 1 deň ale digitálny som mala negatívny
ze Horácio ti na nho asi svietil
Je to negatívne. Toto je kanálik
Negativny test, tamto nie je druha ciarka. Staci si pozriet v letaku, ako ma vyzerat druha ciarka.
@marhulka13 kto píše o konci sveta 🤣
@stellarstar autorka ti píše, že keby si sa neozvala ty v kazdej diskusii, ta konec sveta
Ak tam je 1 čiarka tak je to negatívne a keď dve tak pozitívne. Čo si dala ty je negatívny test, sorry
@stellarstar ty ale fakt všetky negatívne alebo nejasne testy komentujes 🤣 si pamätám aj mne si napísala negat no a nakoniec z toho bude bejby 😁
Druha ciarka tam je,ale je akasi tenka, .. drzim palce pri druhom teste 👍
@stellarstar ty ale fakt všetky negatívne alebo nejasne testy komentujes 🤣 si pamätám aj mne si napísala negat no a nakoniec z toho bude bejby 😁
@kristinkaris ale neboj píšem aj tam, len to nevidíš 😉

Ze je negativny. Daj aj normalnu foto