icon

Čo si myslíte o tomto teste?

31. máj 2025
Čo si myslíte o tomto teste?
Strana
z2
hederamonstera
31. máj 2025

Ze je negativny. Daj aj normalnu foto

maximiliana
31. máj 2025

2x negativ

guudy
31. máj 2025

🙄 toto si myslim

stellarstar
31. máj 2025

To sa už v návode píše že treba dať do negatívu?

autor
31. máj 2025
@hederamonstera

Ze je negativny. Daj aj normalnu foto

@hederamonstera chcela som dať aj normálnu len mi ju nechce prijať Modry koník iba tuto

autor
31. máj 2025
@stellarstar

To sa už v návode píše že treba dať do negatívu?

@stellarstar ty keby si sa v každom prispevku neozvala tá konec sveta by nastal premudreta

autor
31. máj 2025
@guudy

🙄 toto si myslim

@guudy keď prídem z práce skusim ho odfotiť ešte raz

stellarstar
31. máj 2025

😁😇
Závidíš? 🤣

stellarstar
31. máj 2025

Prosím ťa netrep ze mk nechce prijat normálnu 🙈🤦‍♀️

nika_val
31. máj 2025

Toto čo si pridala je negatívny test. A je úplne zbytočne ho fotiť keď prídeš z práce. Už je po limite takže čokoľvek na ňom teraz večer uvidíš už je neplatné.

marhulka13
31. máj 2025
@stellarstar

😁😇
Závidíš? 🤣

@stellarstar joj, len sa ozyvaj, ja ešte nechcem koniec sveta, mam zaplatenú dovolenku, na ktorú sa už dlho teším

autor
31. máj 2025
@stellarstar

Prosím ťa netrep ze mk nechce prijat normálnu 🙈🤦‍♀️

@stellarstar no môžes byť múdra ešte ďalej moja , keď raz napíšem že sa nedá tak sa neda

stellarstar
31. máj 2025
@marhulka13

@stellarstar joj, len sa ozyvaj, ja ešte nechcem koniec sveta, mam zaplatenú dovolenku, na ktorú sa už dlho teším

@marhulka13 kto píše o konci sveta 🤣

stellarstar
31. máj 2025

Autorka nie som tvoja 😉 musíš zmeniť foto ( odstrihnúť )

autor
31. máj 2025
@stellarstar

Autorka nie som tvoja 😉 musíš zmeniť foto ( odstrihnúť )

@stellarstar skúšala som to všelijak asi že ?? 😉 A keď to nejde tak mi nič iné neostalo len dať túto smazorejme že na normálnom je vidno slabú čiarku svetlo ružovu ale nebudem to tu písať ani radšej

jesenzima
31. máj 2025

Autorka, ak je vidieť čiarku, načo to sem dávaš? Návod je jasný a zrozumiteľný, potrebuješ potvrdenie od žien, alebo čo? .. buď si, alebo nie. Buď to vidíš, alebo nie...

stellarstar
31. máj 2025

Ak tam je 1 čiarka tak je to negatívne a keď dve tak pozitívne. Čo si dala ty je negatívny test, sorry

nika_val
31. máj 2025

Autorka ak to sem chceš skúsiť pridať skús spraviť screeenshoot tej fotky a pridať sem ten.. mne sa toto tiež niekedy stáva keď chcem pridať nejakú foto

januska12323
31. máj 2025

Je to negatívny test a bol negatívny aj pred negatívom. Čiarku vidieť voľným okom ak tam je.

enusamt
31. máj 2025

Zmen fotku na jpg a pojde to odoslat 😉

autor
31. máj 2025
@enusamt

Zmen fotku na jpg a pojde to odoslat 😉

@enusamt no musela som to upraviť až tak mi prehodili na jpg

hederamonstera
31. máj 2025

Na tomto je pekne vidiet druhu ciarku, ale zda sa mi tenka, takze nie som si ista

autor
31. máj 2025
@hederamonstera

Na tomto je pekne vidiet druhu ciarku, ale zda sa mi tenka, takze nie som si ista

@hederamonstera no jasne že na tej fotke to je iné ako naživo ale nevedela som to inak urobiť aby ste to videli , príde mi to divné meška mi ms 1 deň ale digitálny som mala negatívny

zobaka
1. jún 2025

ze Horácio ti na nho asi svietil

nika_val
1. jún 2025

Je to negatívne. Toto je kanálik

guudy
1. jún 2025

Negativny test, tamto nie je druha ciarka. Staci si pozriet v letaku, ako ma vyzerat druha ciarka.

marhulka13
1. jún 2025
@stellarstar

@marhulka13 kto píše o konci sveta 🤣

@stellarstar autorka ti píše, že keby si sa neozvala ty v kazdej diskusii, ta konec sveta

kristinkaris
1. jún 2025
@stellarstar

Ak tam je 1 čiarka tak je to negatívne a keď dve tak pozitívne. Čo si dala ty je negatívny test, sorry

@stellarstar ty ale fakt všetky negatívne alebo nejasne testy komentujes 🤣 si pamätám aj mne si napísala negat no a nakoniec z toho bude bejby 😁

enusamt
1. jún 2025

Druha ciarka tam je,ale je akasi tenka, .. drzim palce pri druhom teste 👍

stellarstar
1. jún 2025
@kristinkaris

@stellarstar ty ale fakt všetky negatívne alebo nejasne testy komentujes 🤣 si pamätám aj mne si napísala negat no a nakoniec z toho bude bejby 😁

@kristinkaris ale neboj píšem aj tam, len to nevidíš 😉

Strana
z2