icon

Čo znamená čiara od pupku nižšie?

vieruska104
2. okt 2015

Menstruaciu mam pravidelne, nemam ani zuadne tehotenske priznaky, len ciaru od pupka nizsie

pribinak
2. okt 2015

dobreeee, a to este len vikend zacina ;)

milhaus
2. okt 2015

ja to mam stale aj ked som ešte deti nemala a teraz ju mam dokonca ešte hrubšiu po druhom dietati

seahorse27
2. okt 2015

Ano, si tehotna napriek pravidelnej menstruacii a cakas stvoricky 😲 Ta ciara je jasny priznak 😎

prego81
2. okt 2015

jeeej, ty mas stastie. Zajtra vyhras v sportke 😝

naoi
Odpoveď bola odstránená
klarka_15
3. okt 2015

Ahoj ja som prvé 3 mesiace mala menštruáciu ale ked sa mi začala robyt tá čiara išla som ku gynekologovi a povedal mi že som v 3 mesiaci...takže pravdepodobne budeš tehotná 😉 .. ale chod ku gynekologovi ten ti povie lepšie.

eleonora2705
3. okt 2015

ano, aj mne sa zacala robit, ked uz som bola asi mesiac tehotna 🙂

ukulela
3. okt 2015

to je ciara pupkoveho zivota. stare indianky z to hovedia vestit a predpovedat buducnost ... alebo to este moze byt jazva po operacii :P

zuzkaanicka
3. okt 2015

Nemas to od fixky? 😝

elis1985
3. okt 2015
Používateľ elis1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od elis1985.

zuzkaanicka: tiež ma to hneď napadlo 😀

zuzka1.
3. okt 2015

ze sa rozpolis pravdepodobne, davaj si pozor, kontaktovala by som lekara 😝

sibalka21
3. okt 2015

Haha vtipna otazka :D skus uja googla lebo tehotna si urcite neni :D

ivana_t
7. okt 2015
Používateľ ivana_t je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivana_t.

bez srandy, je to celkom fajn otazka, tiez ma to zaujima ..