icon

Čo znamená čiarka od pupka a ako ju odstrániť?

jessa1
23. júl 2024

Aby viete mi povedať čo je toto?? Ako sa toho zbaviť alebo prečo to mam?? Mate to niektorá?

Čo znamená čiarka od pupka a ako ju odstrániť?
Strana
z2
earlgrey
23. júl 2024

@jessa1 Čo? chlpy?

jessa1
autor
23. júl 2024

@earlgrey tu čiarku od pupka

mauduska
23. júl 2024

Si tehotná?

jessa1
autor
23. júl 2024

@mauduska ako mešká mi desiatky deň gynekológ nič nevidím a krv ze negatívna tak neviem desí ma to to

mauduska
23. júl 2024

Takáto čiara sa robieva počas tehotenstva z hormónov, volá sa linea nigra. Ale nemusí to byť ono..

crazy_cat_lady
23. júl 2024

takuto ciarocku mavaju tehotne zeny... 🙂 ak nie si tehotna, mozno nejaky hormonalny problem..

lienka.7
23. júl 2024

@jessa1 je to tehotenská čiara, mávajú ju tehotne zvyčajne.
Ja som ju však nemala ani pri jednom tehu.

jessa1
autor
23. júl 2024

@crazy_cat_lady nemám nič bola som u ženského

earlgrey
23. júl 2024

Ja tam vidím chlpy 😀 to je všetko...

chrobak7
23. júl 2024

@jessa1 Máš len chlpaté brucho, nič viac. Mala by si vidieť moje brucho.....😅

jessa1
autor
23. júl 2024

@earlgrey mam chĺpky ale niesu veľké ani tak výrazne aby mi popravili tu ciaru od pupka dole ale beriem ja už vlastne ani neviem co si myslieť ani co sa vlastne deje😔

earlgrey
23. júl 2024

@jessa1 Pozri, či nemáš takú chlpatú čiaru aj na chrbte 😀 moja dcéra je ako malý orangután (asi to zdedila po otcovi 🤣) a ona má takú peknú chlpatú čiaru na chrbte 🫣

jessa1
autor
23. júl 2024

@earlgrey ja na chrbte nemám a není z č chĺpkov ved to by som videla

jessa1
autor
23. júl 2024

@earlgrey
@earlgrey mne sa ta čiara spravila cc pred 2 mesiacmi ale nebola až takto viditeľná

earlgrey
23. júl 2024

@jessa1 Tak neviem, nerastie ti brucho? 🤔

7miriam77
23. júl 2024

Toto som našla

jessa1
autor
23. júl 2024

@earlgrey no keď si porovnám brucho pred a teraz tak je väčšie ale neviem ja už neviem čo si myslieť ja dom asi iab klamana ze sme sa skúsili o bako pomalí 5 mesiac cc a stále nič prídem si byť fest nemožná 😔 mešká mi 9 deň keď som si robila test bolo ze 2 paličky ta druha slabulinka a ženský nič nevidel ani pripravujuci sa menzes a krv negativ tak ja už neviem vôbec co sa deje

jessa1
autor
23. júl 2024

@7miriam77 nemám nič z vaječníkami a mam pravidelnú menštruáciu ale neviem co sa teraz deje až sa bojím

7miriam77
23. júl 2024

@jessa1 neboj, možno ako prišla tak aj odíde. Ak nemáš dáke ťažkosti, nebude to nič vážne. Možno len hormonálne zmeny

jessa1
autor
23. júl 2024

@7miriam77 no ale nepríde mi normálne o 9 meškania a proste žiadny výsledok ani dôvod toto sa zvecilo je to tmavšie neviem

7miriam77
23. júl 2024

@jessa1 tak ale vidis, nemáš momentálne pravidelnú menštruáciu, skús si urobiť ešte jeden tehotenský test alebo rovno ísť ku gynekologovi, že si nedostala. Nejaký dôvod tam je

laurikagab
23. júl 2024

@jessa1 moja 10 rocna dcera ju ma a dost viditelnu, ma trosku tmavsi pigment, ale tiez som to vtedy vygooglila..ze tehotenstvo

jessa1
autor
23. júl 2024

@laurikagab ale pofla mňa je rozdel med to ma niekto od mala ako sa narodí ako pri dospelom človeku ktorý to ma iba teraz

jessa1
autor
23. júl 2024

@7miriam77 počkám už do druhého mesiaca a potom pojdem

medda_beda
23. júl 2024

Čiara v tehotenstve je čiara.Toto sú chlpy.

e1i
23. júl 2024

@mauduska linea nigra sa objavuje skor ku koncu tehotenastva,nie ked ledva meska ms par dni. Tiez vidim iba chlpate brucho

jessa1
autor
23. júl 2024

@e1i to niesu chlpi ozajbto je tmavá čiara

andrejkap123
23. júl 2024

Ale to su cierne chlpy len, tehotnym sa robí na ciara od takeho 5 mesiaca v priemere aj to pomalicky…. Urcite ked ti meska 10 dni tak to nie je tehotensky pigment 😀 ale tak to je moj skromny nazor a skusenost

minesasubu
23. júl 2024

vyzera to ako čiara ale su to chlpy , daj fotku z ineho uhla alebo si ich ohol a ptm daj foto

0silvia0
23. júl 2024

@jessa1 tiez to vidim ako chlpy rastuce do tvaru ciary.

Strana
z2