icon

Čo znamená tmavá testovacia časť tehotenského testu?

d_ivana
22. feb 2026

Dobré ráno, prosím, čo znamená, keď je prvá polovica testu tmavšia ako kontrolná časť? V kontrolnej časti mám paličku, v testovacej nie, ale je celá akási tmavšia. Posielam foto.

Čo znamená tmavá testovacia časť tehotenského testu?
d_ivana
autor
22. feb 2026

@d_ivana Na fotke to nie je až tak vidieť ako v skutočnosti. Tmavá časť začína pri začiatku okienka a končí tam, kde býva tehotenská čiarka.

cyberk
22. feb 2026

Tak pockaj den a sprav si dalsi… logicky ;)

tinka_1807
22. feb 2026

@d_ivana vyzerá byť pozitívny. Keď som takto mala vždy z toho bolo pozitívne tehotenstvo.

d_ivana
autor
22. feb 2026
@tinka_1807

@d_ivana vyzerá byť pozitívny. Keď som takto mala vždy z toho bolo pozitívne tehotenstvo.

@tinka_1807 Ďakujem za odpoveď. A skúšala si si o pár dní robiť ďalší? Bola už čiarka jasnejšie viditeľná alebo vždy takto roztečená?

d_ivana
autor
22. feb 2026
@cyberk

Tak pockaj den a sprav si dalsi… logicky ;)

@cyberk Ďakujem za odpoveď. Asi to urobím.

ibrunova
22. feb 2026

Počkaj, kým celkom zaschne.

d_ivana
autor
22. feb 2026
@ibrunova

Počkaj, kým celkom zaschne.

@ibrunova V príbalovom písali, že po 10 min sa už nemá odčítať.

ibrunova
22. feb 2026
@d_ivana

@ibrunova V príbalovom písali, že po 10 min sa už nemá odčítať.

@d_ivana áno, ale aj tak počkaj polhodknu

jajanka2211
22. feb 2026

Podla mna si tehotna. Urob si o 2 dni dalsi test

martinka13
22. feb 2026

Urobila si test o 2 dni.

d_ivana
autor
22. feb 2026
@ibrunova

@d_ivana áno, ale aj tak počkaj polhodknu

@ibrunova Teraz je tam viditeľná slabá široká čiarka.

anonym_5a4b90
22. feb 2026

Mne pomohlo spraviť si test aj o 12 hodín... robila som si jeden ráno pred prácou a bol takýto, potom som si cestou z prace kúpila test a spravila večer a bolo lepšie vidno. Bud si tehotna krátko alebo možno aj chybný test. Nemáš doma ešte jeden ? Alebo hneď ráno nám tu hoď ďalší. Som zvedavá

d_ivana
autor
24. feb 2026
@anonym_5a4b90

Mne pomohlo spraviť si test aj o 12 hodín... robila som si jeden ráno pred prácou a bol takýto, potom som si cestou z prace kúpila test a spravila večer a bolo lepšie vidno. Bud si tehotna krátko alebo možno aj chybný test. Nemáš doma ešte jeden ? Alebo hneď ráno nám tu hoď ďalší. Som zvedavá

@anonym_5a4b90 Bol negatívny.

anonym_95bb50
24. feb 2026

Podľa mňa pozitívny, gratulujem 💕 tiež som to mala takto pri obidvoch tehotenstvách