Čo znamená tmavá testovacia časť tehotenského testu?
Tak pockaj den a sprav si dalsi… logicky ;)
@d_ivana vyzerá byť pozitívny. Keď som takto mala vždy z toho bolo pozitívne tehotenstvo.
@d_ivana vyzerá byť pozitívny. Keď som takto mala vždy z toho bolo pozitívne tehotenstvo.
@tinka_1807 Ďakujem za odpoveď. A skúšala si si o pár dní robiť ďalší? Bola už čiarka jasnejšie viditeľná alebo vždy takto roztečená?
Počkaj, kým celkom zaschne.
Podla mna si tehotna. Urob si o 2 dni dalsi test
Urobila si test o 2 dni.
Mne pomohlo spraviť si test aj o 12 hodín... robila som si jeden ráno pred prácou a bol takýto, potom som si cestou z prace kúpila test a spravila večer a bolo lepšie vidno. Bud si tehotna krátko alebo možno aj chybný test. Nemáš doma ešte jeden ? Alebo hneď ráno nám tu hoď ďalší. Som zvedavá
Mne pomohlo spraviť si test aj o 12 hodín... robila som si jeden ráno pred prácou a bol takýto, potom som si cestou z prace kúpila test a spravila večer a bolo lepšie vidno. Bud si tehotna krátko alebo možno aj chybný test. Nemáš doma ešte jeden ? Alebo hneď ráno nám tu hoď ďalší. Som zvedavá
@anonym_5a4b90 Bol negatívny.
Podľa mňa pozitívny, gratulujem 💕 tiež som to mala takto pri obidvoch tehotenstvách

@d_ivana Na fotke to nie je až tak vidieť ako v skutočnosti. Tmavá časť začína pri začiatku okienka a končí tam, kde býva tehotenská čiarka.