Črtá sa tam niečo?

Nieeeeeee, nečrtá, vôbec, kde?🤦
Ludstvo ide do zahuby
@terezka2911 velmi strmym krokom 😂😂
@martul
@terezka2911 damy neviem ci to bola ironia ale ak ano to co povazujete za ciarku je tien 😀
autorka no tazko povedat, moze to byt zacinajuci duch ale nemusi. meska ti?
@pukina ale ja vidim crtajucu sa ciarku.
@terezka2911 a je nutne tu hned autorku zhadzovat? ta otazka je uplne na mieste, mozno sa o babo snazia velmi dlho a konecne vidi aspon naznak niecoho, tak tomu sama nechce verit.
Žienky pýtam sa to preto, keďže ja často vidím čiarku aj tam kde nie je keďže sa snažíme o bábo a veľmi si prajem aby tam tá čiarka bola🙂
Som rada, že teraz nie som jediná, ktorá to vidí.
Velmi držím palce, no tazko povedat, ked sa clovek dobre zadiva, mozno daco sa tam črtá...treba skusit za pár dní 🍀
A meska ti uz alebo kolko mas do ms ?
V piatok mám dostať 🙂
Nic tam nie. Ja ti silno drzim prsty, ale nenahanaj ciarky tam kde nie su. Je lepsie sa prijemne prekvapit ako neprijemne sklamat. Testuj ked ti bude par dni meskat a budes tam mat kolajnice, nie ciarku. 🍀✊
No neviem mne sa velmi nezda zeby tam nieco bolo 😔 a to ja duchov vyhrabem aj z pod zeme ☺️
To si fakt až tak nedočkavá, že nevydržíš testovať aspoň v piatok kedy máš dostať MS? 2 dni? Robíš zle sama sebe. A nie, nič tam nie je. V piatok ale možno bude 🙂
ja tam vidim co tam vidis :D ale ci je to skutocne sa dozvies fakt az neskor...ja viem ako sa citis a ja som tiez vzdy testovala skorej, ak sa kvoli tomu nerucas kazdy den od zufalstva a nerobi ta to ozaj nestastnou ja by som pokracovala, je to uplne tvoja vec🙂 drzim palce🙂
Tak ked ti nemeska tak naco toti divadlo ?