Dá sa otehotnieť, keď po pôrode nemám ešte menštruáciu?
Dá sa otehotnieť keď po porode nemám ešte menstruaciu ani ovulaciu co viem ze nema podľa ovu testov?
Ze test nezachyti ovuláciu je absolútne normálne a neznamená, ze tu ovuláciu nemáš. Na 100% to môže vylúčiť iba gynekológ, keď k nemu budeš chodiť na folikulometriu.
bez ovulacie nie je tehotenstvo, ale su ovulacne testy dostatocne presne?
@atomiclena ovu testy nie su spolahlive. Mala som mat ovu podla nich a na sone ani naznak
@atomiclena ak otehotniet chces, mozno sa ti darit dlhsie nebude. Ak otehotniet nechces, raz ta prva ovulacia pride a spermie preziju dlhsi cas, nez je medzi pozitivnym ovulacnym testom a ovulaciou.
@atomiclena ahoj, ja mám kusok iný príbeh- bola som na kontrolu po prvom porode po sestonedeli- menzes som nemala, gyn povedal, že menzses sa ani neblizi výstelka je nízko, žiadne vajíčko nevyzera dozrete… a dnes ma to vajíčko skoro 3 roky na šupu v ten istý deň ako som bola potvrdiť na gyn 😅❤️
@atomiclena Spoliehať sa na ovulačné testy je dosť naivné.Testy mi vyšli negatívne a ovulácia prebehla.
@medda_beda ja ich mam snehobiele .
@atomiclena da - mam dve deti do roka a menzes medzi tehotenstvami nebol ziaden, a na to, ze som znova tehotna, som prisla totalne nahodne 🤷🏼♀️
@kaktusik007 to sa ti ako podarilo takto trafiť???
@atomiclena mne????? to exmanzel, nie ja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kazdej menstruacii predchadza ovulacia. Zalezi ma organizme na hormonoch kedy ti zacne cyklus.
Mam kamosky ktorym ms ani neprisla a boli znovu tehotne.
@kaktusik007 presne aj ja som znova otehotnela. ze som v tom som zistila az v 4m tehu a deti maju rozdiel rok. ziadna menštruácia nebola
@kacena4 to ste si len tak užívali a náhodou ste trafili ovulaciu?
Áno
@atomiclena Nezáleží na tom aké sú.
Ja ovulujem pravidelne, mám to potvrdené lekárom a testy nie sú spoľahlivé.Nemusia ti ukázať ovuláciu.
Menstruacii predchadza ovulacia ,takze ano

@atomiclena nie nedá.