Dá sa veriť spoľahlivosti testov Mamatest?
Ahojte, čítala som tu, že mamatesty môžu vyhodiť falošný výsledok. Máte skúsenosť, že by vám ukázali pozitívny výsledok a neboli ste tehotné? Dá sa im veriť? Prikladám svoj, teraz sa robený.

@kajakamura26 falošný výsledok podla niektorých znamená duch nie takáto silna čiarka. Už ti meska ms?
@mimuska328 videla som diskusie, kde boli podobné testy a dievčatá tvrdili, že neboli tehotné..
MS už mi mešká
@mimuska328 ďakujem, si veľmi milá.
Nevedela by si náhodou odporučiť spoľahlivejší test?
@kajakamura26 asi už len zájsť k lekárke na krvné testy 😊 Držím palce nech to napreduje ☺️
@miss_foxy ďakujem, si veľmi milá. Kamoška mi ešte odporučila digitálny s týždňami.. tak utekám ešte do lekárne pre ten 😁
@kajakamura26 určite dobrý nápad digitálny 😊 potom nás poteš s výsledkom 🥰🥰 silno držím palce
jezis ze falosny a ma kolajnice 😂gratulujem.falosny je ked je taky duch,ze volnym okom ledva viditelny
@smejka200 ten môj bol skutočný, neklamal, neduchoval. Tento vyzerá tiež sľubne ✊🏻 držím palce
@kajakamura26 uvidime dnes je len prvý deň čo mešká menstuacia ráno idem na krv to bude istejsie
@kajakamura26 uvidime dnes je len prvý deň čo mešká menstuacia ráno idem na krv to bude istejsie
@smejka200 ahoj ako si dopadla nakoniec
@maciatko950 bola to asi zlá várka testov v balení sú 2 tie hneď po namočení vyšli pozitivne
Išla som kúpiť iné a negatívne čiže nič ztoho
@maciatko950 a samozrejme bola som aj na tu krv a tam hneď som vedela že nič ztoho