Dá sa z ovz testu zistiť tehotenstvo?
Dobrý večer.
Stretla sa niektorá z vás s takým niečím? Mala som ovulaciu a milovali sme sa s priateľom. Teraz som 10 dpo a z ničoho nič mi prišlo tak zle, že som sa až roztriasla(1x v živote). Nemám doma tehotenský test tak som si urobila ovu test 🤦♀️ Že vraj aj ten vie z malinkej časti zistiť, či je žena tehotna. Pripojím aj foto aby ste mi napísali vás názor. Dakujem

tak ako sa píše vyššie. tvoj je negatívny,
Co aka silnejsia? Keby si mala ovulacny test pozitivny, testovacia ciarka by Ti oci vybila, taka silna by bola. Taka slabucka, ze ju ani nevidno, to je negativny test a taka ciarka moze byt cely cyklus. To je nic. Kup si tehotensky test a o 2 dni otestuj.
@nevenka Dakujem, myslela som, či napr keby som urobila dnes test tak či nebude silnejšia ta čiarka
to ti neviem povedat, všeobecne ovu testy neslúžia na zachytenie tehotenstva. Fakt najlepšou volbou bude ten tehu test, budem držaťpalce palcr
@luci_ba Dakujem veľmi 😘
@lu111be kedy bol test robený? Koľko dpo?🙂
Ja som si ho robila az ked mi meskala 8 dni.. 🙂 nakolko ja si testy velmi nerobievam.. a skusila sok len zo srandy..ci to ukaze ovulacny 🙂 len som chcela poukazat na to ako ma vyzerat, ked ukazuje tehotenstvo...ak by bola rovnako silna alebo slabsia..tak to urcite neukazuje tehu 🙂
@lu111be Dakujem 🥰

Ovulacny test, ak má ukazovať tehotenstvo musí byť výrazne pozitívny. Ty ho taký nemáš.