icon

Dá sa z ovz testu zistiť tehotenstvo?

24. feb 2022

Dobrý večer.
Stretla sa niektorá z vás s takým niečím? Mala som ovulaciu a milovali sme sa s priateľom. Teraz som 10 dpo a z ničoho nič mi prišlo tak zle, že som sa až roztriasla(1x v živote). Nemám doma tehotenský test tak som si urobila ovu test 🤦‍♀️ Že vraj aj ten vie z malinkej časti zistiť, či je žena tehotna. Pripojím aj foto aby ste mi napísali vás názor. Dakujem

Dá sa z ovz testu zistiť tehotenstvo?
evatko
24. feb 2022

Ovulacny test, ak má ukazovať tehotenstvo musí byť výrazne pozitívny. Ty ho taký nemáš.

luci_ba
24. feb 2022

tak ako sa píše vyššie. tvoj je negatívny,

autor
24. feb 2022

@evatko
@luci_ba
Ale aj 10 dpo by už čiarka bola silnejšia?

nevenka
24. feb 2022

Co aka silnejsia? Keby si mala ovulacny test pozitivny, testovacia ciarka by Ti oci vybila, taka silna by bola. Taka slabucka, ze ju ani nevidno, to je negativny test a taka ciarka moze byt cely cyklus. To je nic. Kup si tehotensky test a o 2 dni otestuj.

autor
24. feb 2022

@nevenka Dakujem, myslela som, či napr keby som urobila dnes test tak či nebude silnejšia ta čiarka

luci_ba
24. feb 2022

to ti neviem povedat, všeobecne ovu testy neslúžia na zachytenie tehotenstva. Fakt najlepšou volbou bude ten tehu test, budem držaťpalce palcr

autor
24. feb 2022

@luci_ba Dakujem veľmi 😘

lu111be
25. feb 2022

Da sa zachytit, ale musi vyzerat takto...testovacia ciarka musi byt vyraznejsia ako kontrolna 🙂

autor
25. feb 2022

@lu111be kedy bol test robený? Koľko dpo?🙂

lu111be
25. feb 2022

Ja som si ho robila az ked mi meskala 8 dni.. 🙂 nakolko ja si testy velmi nerobievam.. a skusila sok len zo srandy..ci to ukaze ovulacny 🙂 len som chcela poukazat na to ako ma vyzerat, ked ukazuje tehotenstvo...ak by bola rovnako silna alebo slabsia..tak to urcite neukazuje tehu 🙂

autor
25. feb 2022

@lu111be Dakujem 🥰