icon

Dá sa zistiť tehotenstvo bez testu?

halt
2. sep 2020
s_a
2. sep 2020

hej, u doktora

fokuska
2. sep 2020

@halt Da sa zistit (v tomto poradi)
- krvnym testom - toto sa da najskor, uz pred vynechanim menstruacie
- tehotenskym testom - ked uz je koncentracia v moci dost vysoka aby to test zachytil (zvycajne ked uz menstruacia meska, alebo u niekoho aj par dni skor)
- ultrazvukom - vacsinou az okolo 6-7 tyzdna tehotenstva

whatever1
2. sep 2020

@halt Áno, kúp si rohlik a vopchaj si ho tam. Keď vytiahnes a bude z neho odhryznute tak si tehotná.

sissy27
2. sep 2020

jasné, že sa dá. Tak najneskôr o pol roka po styku by si mala vedieť, ak nie, tak po 9mes celkom určite 😀 legendy hovoria, že sú ženy, ktoré zistili až pri pôrode, že boli posledného 3/4 roka tehotné.

alikal
2. sep 2020

ak myslis na zaklade priznakov, tak by som sa nespoliehala, vynechany menzes, caste cikanie, citlive prsia, napinanie, to vsetko moze mat viacero inych vysvetleni, hlavne psychika robi vela, ked sme sa snazili o babo, napinalo ma aj ked som tehotna nebola lebo som si to vsugerovala

cookie29
2. sep 2020

napriklad porodom... 🙂
vsetky najcastejsie opisovane priznaky mozu byt sposobene cimkolvek inym, vratane vynechania menstruacie, staci trocha stresu napriklad... takze najlepsie je ist na krv, alebo kupit v lekarni test, pripade ak je tehotenstvo uz dlhsie, tak ultrazvuk u lekara...

cookie29
2. sep 2020

@whatever1 neblbni este to vazne skusi 😂

whatever1
2. sep 2020

@sissy27 Poznám osobne jednu co zistila ze je tehotna až keď začala rodiť. Bola morbidne obežná a väčšinou pri takej vahe ženy nemajú pravidelný menzes alebo ho nemajú vôbec. Neviem si predstaviť ten šok😳.

whatever1
2. sep 2020

@cookie29 ja som len hodila vtip na zlepšenie nalady😅...ale keď sa nad tým zamyslim tak autorka asi bude veľmi mladá, keď si nevie kúpiť test🤔...tak dúfam ten rohlik nebude skúšať. A ak áno tak dúfam nám dá vedieť aspoň či to fungovalo😆

cookie29
2. sep 2020

@whatever1 no nejako sa tu rozbiehaju otazky/prispevky dnes zaregistrovanych clenov, mozno v skole bola prva hodina informatiky 🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
sissy27
2. sep 2020

@whatever1 tiež viem o jednej, ona už mala okolo 50, silnejšia, dávno zmierení s tým, že vlastné deti mať nebudú, vynechanie ms pripísala prechodu, bolesti brucha problémom so žlčníkom a tradááá - boli to kontrakcie 😀
Akože v takýchto prípadoch tomu verím, že žena netuší o tehotenstve, resp. príznaky si ľahko zamení s niečím iným, ale zas až toľko ich nie je, to skôr chceli utajiť pred rodinou a podobne.

lenuliatko84
2. sep 2020

Co sa bojis ocikat palicku?😂

zara1357
Autor odpoveď zmazal