icon

Dámy, slečny, žienky zdravím Vás, čo si myslíte o mojom teste?

hodiny22
9. mar 2020

Najskôr som mala len jednu čiarku, a po nejakej dobe zhruba 15-20 min, vyšla ďalšia , dnes som to mala dostať , lenže som nedostala. No bolesti pod brucho , a všetko čo mám pri menštruácii mám... 🤔

lucks6
9. mar 2020

no ja by som podla testu povedala, ze budes tehotna. ta ciarka podla mna bude kazdy den tmavsia. treba sa este pretestovat a zajst si ak tak na gynekologiu

telusikk
9. mar 2020

@hodiny22 neviem či skôr nepôjde o neplatný test, skús počkať pár dní a keď ti nepríde, tak skús test zopakovať

barboritta
9. mar 2020

Ms uz nepride pekne dlho...

hodiny22
autor
9. mar 2020

Ďakujem, určite sa ešte otestujem, len som chcela ešte vedieť názor niekoho iného, no každopádne nebudem proti keby aj náhodou 🙂

zuzana_ilkova
9. mar 2020

Ja som mala tiez taku slabu druhu ciarku a on2 dni uz bola mega ruzova 🙂 skus si spravit test troslu neskor ale myslim ze mozes zacat kupovat vybavicku 🙂 mne ukazal az digitalny test presne a aj na tyzden v ktorom som bola skus si v lekarni kupit ten

martuska313
9. mar 2020

@hodiny22 moja segra mala takyto a o dva dni na to mala este silnejsi a je tehu takze tehu si myslim aj v tvojom pripade

katarinka89
9. mar 2020

@hodiny22 to co pribalovy letak

linetka123
9. mar 2020

@hodiny22 Ja som mala tiež slabučkú čiarku, ktorá potom stmavla. O dva dni sme test zopakovali. Dnes som v 26 tt :D

marion30
9. mar 2020

Gratulujem😘

linetka123
9. mar 2020

@marion30 Ďakujem :*

hodiny22
autor
9. mar 2020

Podľa mňa to dostanem, mám ten pocit , tie isté bolesti pod bruchom, aj kríže ma bolia, ako pred menštruáciou, takže pravdepodobne áno... test bol aj tak už neplatný len do 5 minút sa má vyhodnotiť, čítala som to v príbalovom letáku.

lubiss
9. mar 2020

aj mna bolelo podbrusie a ocakavala som menzes, dokonca som bola u gyndosa a pichol mi vyvolavacku lebo este na sone nic vidno neboloa vraj tehotna nie som... a ze pridite ak ju do dvoch tyzdnov nedostanete....hmm prisla som znova sono a lekar hmm no tak a uz ani nepride a uz tam bol oriesok vidno :D cize bolesti podbrusia mozu byt a kludne si tehu

evica01
9. mar 2020

Vzdy tieto znovu a znovu nanovo zalozene temy s ciarkami skoncia vyjadrenim, ze test sa zopakuje.
Ako keby tieto diskusie ovplyvnili tehotenstvo 🥴

Filozoficka uvaha 🙋🏼‍♀️

ericka_123
9. mar 2020

Zopakuje test o 2-3dni a bude pozitívny. 🙂 Mne tento vždy vyšiel na 100%. Blahoželám a držím palce. 😊✊🏻

sonia1990
9. mar 2020

Aj ja som mala taký istý test a takú istú slabú čiarku a ms neprišla a mala prísť včera bolesti pŕs ale strašne. Tak určite ti môžem pogratulovať. Môj test 3 dní pred MS

sonia1990
9. mar 2020

A dnešný, tak držím palčeky nech všetko dobre dopadne.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
janett_332
10. mar 2020

Osobne a myslím si, že nie som sama, by som ti teda pogratuľovala k bábatku 🙂

123vika
6. apr 2020

@hodiny22 ahoj ako si na tom? Doszala si? A ta čiarka sa zjavila v limite ci nie?

hodiny22
autor
20. apr 2020

@123vika tak už som v 10 týždni, akurát som bola na ultrazvuku , a všetko je v poriadku 🙂

123vika
20. apr 2020

@hodiny22 juuj ja idem v piatok a som cca v 6 tyzdni ☺️☺️☺️ takže sa teším
No super držím palčeky