Digitálny Clearblue ukazuje rovnako 2 - 3
Ahojte, 11.6 som si spravila clearblue Digi a ukázal 2-3. A včera t.j 18.6 som si spravila Digi test a ukázal to isté 2-3. Nerozumiem tomu. Nemal byt už 3+?
Totiž som mala byť v 6tt. Mešká mi MS už týždeň a dva dni. O týždeň idem ku gynekológovi..
@nikolienka28 aj som si myslela. Kazdopadne uvidíme čo mi na to povie gynekológ. Ďakujem.
Ja ked som si takto robila tak to bolo mimomaternicove tehotenstvo,ale ja som spinila od 15dpt ale tiez mi po tyzdni ukazal rovnako ako prvy raz
@stellarstar tieto ukazuju 1-2, 2-3 a 3+. Tiez som cakala ze po tyzdni uz bude 3+ ale to zalezi aj od vysky hcg
Podľa mňa to vôbec nemusí byt ešte stratené..niektorým ženám trvá dlhšie kým budú mať 3+ lebo im pomalšie rastie hcg ak si teoreticky mala 11.6. Hcg 153 (vtedy clearblue ukazuje 2-3) a 3+ ukazuje až od cca 2800 tak ti môže ukázať za 3-4 dni 3+ stále
Ja ti nechcem dávať plane nádeje. Prvý krát mi dlho ukazovalo 1-2, bolo to biochemické, druhýkrát mi zas dlho ukazovala 2-3 a až po dvoch týždňoch na 3+ a bol to MA. Aktuálne som v 7tt a vtedy keď malo tak mi aj skončilo 3+. Dnes už máme srdiečko. Nehovorím to ze je to tvoj prípad. Ale sama som sa naučila ze to proste neovplyvnis.
Dievcata, dnes som bola u gynekológa, je tam plodik, bije mu srdiečko. Zajtra som v 7tt. Nechce sa mi tomu veriť🙂))

Mala som to tiež tak
Bohužiaľ to dopadlo zle. Ale neovplyvnis to. Drz sa.