icon

Digitálny test

sany4554
14. apr 2025

Ahojte, je možné že som v tom?, tieto testy z lekarne mi v minulej dobe nerobili duchov, a teraz som robila dva a na oby dvoch slaba čiarka, zdajú sa mi ale stále slabé, menštruáciu sice mešká len týžden, ale styk sme mali 16.3. Tak si myslim ze by mohli byt silnejsie, mam obavy pretože pred rokom som na mamatestoch mala takéto slabé čiarky a o par dni uz nic (cize sa to neuchytilo zjavne) preto sa obavám aj tohto, myslite si ze mam skusit digitálny test pri takto slabej čiarke? Je mozne ze to digitálny uz ukaze ked je menej citlivejší ako tieto papierikové?
Príznaky ktoré som spozorovala ze som zadychana rychlo, bolest prsníkov a sem tam bolest vaječníkov.
Ďakujem.

Digitálny testDigitálny test
mimi013
14. apr 2025

@sany4554 ak mas pravidelnu menstruaciu tak po 7 dnoch meskania by ti mali ukazat kolajnice uz:/ ale skus otestovat este zajtra rano palickovym a ked budu silnejsie ciarky (mali by byt), tak skus clearblue, aspon usetris ak by nahodou. 🤞🏼 drzim palce 🙂

sany4554
autor
14. apr 2025

@mimi013 praveze nemam pravidelnú, odkedy som vysadila antikoncepciu tak mam menštruáciu hoci jak, mam doma clear blue digitálny ale cakam este aby som zbytocne neminula taky drahy ked na tychto mam slabú čiarku :/ uvidim o par dni skusim este ci silnie

mimi013
14. apr 2025

@sany4554 tak potom je mozne ze je to pozitivny test. 🤞🏼 ja som si pri trosku silnejsej ciarke ako mas ty urobila clearblue a ukazal mi 1-2+. A dokonca vecer. 🙂 zajtra ked bude silnejsia tak skus. 😊

mimi013
14. apr 2025

@sany4554 pri takom mi ukazal clearblue 1-2+ 🙂

sany4554
autor
14. apr 2025

@mimi013 super dakujem, lebo prislo mi to slabe ale tak na vasej fotke je tiez taka slaba. Vyskusam este ten taky plastový tyčinkovy a ak ukaze slabu skusim digitálny.

14petulka88
14. apr 2025

Ja som mala take slabulinke testy, digitalny mi neukazal. Som v 23tt 😊 drzim palce.

sany4554
autor
14. apr 2025

@14petulka88 fuha tak asi este pockam s tym digitálnym lebo je drahy a nechcem ho zbytocne minut pockam ci budu silnieť na papierikovom. Ale ďakujem 🙂 a gratulujem😊

krasneleto
14. apr 2025

osobne si myslim, ze tym ze indikuje digitalny aj tyzdne... je citlivy a presny...

sany4554
autor
14. apr 2025

@krasneleto myslite ze by ukazal aj takto “skoro” ked mam na papierikovom slabe?

krasneleto
14. apr 2025

ak ste mali styk 16/3 , a hned v ten den alebo +5 ktomu by si skutocne otehotnela... tak tie testy by mali byt vyrazne silnejsie.... tak len od otehotnenia preslo 24 dni, co by test ukazal hociaky... bohuzial si myslim, ale bodaj by som sa mylila, ze papierikove su falosne pozitivne a digi neukaze tehotenstvo, nakolko po meskani tyzden MS , by mali byt do neba volajuce //

sany4554
autor
14. apr 2025

@krasneleto jasné ďakujem, tak citala som ze niektore maju aj nizke to hcg ze to neukazuje prve tyzdne silne čiarky ale tak netesim sa predcasne lebo uz sa mi pred rokom stalo ze som mala skorý potrat, cize netesim sa este zatial.