Digitálny test
Ahojte, je možné že som v tom?, tieto testy z lekarne mi v minulej dobe nerobili duchov, a teraz som robila dva a na oby dvoch slaba čiarka, zdajú sa mi ale stále slabé, menštruáciu sice mešká len týžden, ale styk sme mali 16.3. Tak si myslim ze by mohli byt silnejsie, mam obavy pretože pred rokom som na mamatestoch mala takéto slabé čiarky a o par dni uz nic (cize sa to neuchytilo zjavne) preto sa obavám aj tohto, myslite si ze mam skusit digitálny test pri takto slabej čiarke? Je mozne ze to digitálny uz ukaze ked je menej citlivejší ako tieto papierikové?
Príznaky ktoré som spozorovala ze som zadychana rychlo, bolest prsníkov a sem tam bolest vaječníkov.
Ďakujem.

Ja som mala take slabulinke testy, digitalny mi neukazal. Som v 23tt 😊 drzim palce.
@14petulka88 fuha tak asi este pockam s tym digitálnym lebo je drahy a nechcem ho zbytocne minut pockam ci budu silnieť na papierikovom. Ale ďakujem 🙂 a gratulujem😊
osobne si myslim, ze tym ze indikuje digitalny aj tyzdne... je citlivy a presny...
@krasneleto myslite ze by ukazal aj takto “skoro” ked mam na papierikovom slabe?
ak ste mali styk 16/3 , a hned v ten den alebo +5 ktomu by si skutocne otehotnela... tak tie testy by mali byt vyrazne silnejsie.... tak len od otehotnenia preslo 24 dni, co by test ukazal hociaky... bohuzial si myslim, ale bodaj by som sa mylila, ze papierikove su falosne pozitivne a digi neukaze tehotenstvo, nakolko po meskani tyzden MS , by mali byt do neba volajuce //
@krasneleto jasné ďakujem, tak citala som ze niektore maju aj nizke to hcg ze to neukazuje prve tyzdne silne čiarky ale tak netesim sa predcasne lebo uz sa mi pred rokom stalo ze som mala skorý potrat, cize netesim sa este zatial.

@sany4554 ak mas pravidelnu menstruaciu tak po 7 dnoch meskania by ti mali ukazat kolajnice uz:/ ale skus otestovat este zajtra rano palickovym a ked budu silnejsie ciarky (mali by byt), tak skus clearblue, aspon usetris ak by nahodou. 🤞🏼 drzim palce 🙂