Dnes som mala dostať menzes, ale nemám bolesti
Dobry večer ,dievčatá.Uz má tu poniektoré poznáte🙂Keďže ste tu viac skúsené.Co myslíte podarí sa.Dnes som mala dostať menštruáciu,ale nemám bolesti ani necítim,žeby to prišlo zajtra.

@amelie2017 ahoj ďakujem za podporu.Dnes ráno som si spravila ,ale nič nebolo.Ci zatiaľ či zasa snívam....
No podla mna ju mas dostat v stredu a nie dnes.
@renata1405 minulý mesiac som mala slabú krátku menštruáciu dva a pol dňa.Zatial podľa toho kalendára mi menštruácia vychadza
@renata1405 od stredy 6teho minulý mesiac som mala hnedý výtok a na druhý deň už pár kvapiek krvy
Tak potom mi daj vediet.
Mam ten isty kalenadar
@petus998 Ahoj Petus.Dnes ráno som vstala NATO že má boly brucho,ale nebola to bolesť na menštruáciu.Rano som kychla a zimná vyšla trocha krvy s výtokom.Osprchovala sa žiadna krv.Bola som cikať vo veku žiadna krv.Ja som už stoho fakt debil.Cu sa hormóny somnou hrajú už druhý mesiac.Do teraz som mala menštruáciu bez problému pravidelnú Od septembra čo som mala biochemické sa to somnou deje.

Na som otehotnela 4 krat a vzdy ma bolelo brucho ako na ms, mozno este o nieco viac. Ale ak dnes mala prist a neprisla, sprav rano test. Drzim palce.