icon

Dôveryhodný tehotenský test

marisoul
27. jún 2013

Ahojte, 2 týždne mi mešká menštruácia a poslednú dobu (cca 2-3 týždne) veľmi veľa jem a som strašne unavená a ospalá, takisto aj náladová. Tehotenský test som si robila v stredu, ale bol negatívny :( . V pondelok idem na gyn, ale stále mi to vŕta v hlave. Za každý názor ďakujem. 🙂

marisoul
autor
27. jún 2013

Test som mala rapiclear.

xxixinka
27. jún 2013

tiez mi meskala 2 tyzdne...vsetky testy som mala negativne...nakoniec som zistila ze to zo stresu mi tak meskalo...prvy krat v zivote...ved onedlho zistit ze preco meska..;)

schvarzy
27. jún 2013

Skús mamatest a sprav si ho ráno 🙂

monilik
27. jún 2013

spolahlivy test? - zistenie HCG z krvi u gynekologa...

usacek79
27. jún 2013

@marisoul ja mam naozaj bohate skusenosti s testami - vyskusala som snad vsetky, ktore sa daju kupit na nasom trhu 😅 JEDNOZNACNE "najlepsi", teda najcitlivejsi je Cemio Gravitest 10 - taky mamatest, rapiclear ani pepino este ani nesnivali o ciarke, ked mi tento uz ukazal ducha - tie ostatne az o niekolko dni! 🙂 uplne najhorsi vobec je podla mna rapiclear a myslim tym prave ten najdrahsi, kazetovy... druhy najlepsi po Cemio je asi Mamatest 😉
ale pri 2tyzdnovom meskani by snad aj IQ test uz vysiel pozitivny 😀 to bude nieco podivne asi, drzim palce, nech je to OK...

janeita
28. jún 2013

@marisoul najlepšie by bolo zajst k dr.

leviossa
4. júl 2013

zdravim, no ako to tu citam, moc ma to nepotesilo, ja mam doma tiez len rapiclear pruzkovy, zajtra chcem testovat, zazraky sa teda asi diat nebudu :/